TSYD GENEL MERKEZ ŞUBELER SORUMLUSU KEMAL ÇAĞLAYAN, ŞANLIURFA VALİSİ SALİH AYHAN’I ZİYARET ETTİ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Ziyarette TSYD’nin çalışmaları hakkında bilgiler veren şubeler Sorumlusu Kemal Çağlayan, TSYD’nin amacının yazılı ve görsel basın ile internet ve radyoda çalışan spor gazetecilerini bir çatı altında toplayarak onların meslekleri ile ilgili ekonomik, sosyal, kültürel hak ve çıkarlarını korumak, spor yazarları kimliği ve saygınlığı ile eğitim düzeylerini koruyup geliştirmek, mesleklerini en iyi şekilde yapabilmeleri için kamu kurum ve kuruluşları ile işbirliğine gitmek, yetenekli gençleri amatör spor dallarında geliştirmek , olduğunu söyledi.

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan ise, Sivas Valiliği döneminde TSYD’nin başarılı çalışmalarına şahit olduğunu belirterek,” Şanlıurfa Valiliği olarak yapacağımız sportif amaçlı faaliyetler ve sosyal sorumluluk projeleri içerisinde TSYD’yi görmek ve paydaş olmayı hedefliyoruz. Sporun gelişmesi ve kitlelere yayılmasının yanı sıra, şehre katkısı da çok önemlidir. TSYD çok önemli bir kuruluşumuz ve çalışmalarınızı takdir ediyorum. ”dedi.

Günün anısına TSYD Genel Merkez Şubeler Sorumlusu Kemal çağlayan, Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan’a spora katkılarından dolayı plaket takdim etti.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu