Ters yüz öğrenme Başvuruları Devam Ediyor

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi ve Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle 02-06 Ağustos 2021 tarihleri arasında Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde gerçekleştirilecek olan Tübitak 4005 projesinin başvuruları devam ediyor. Gerek yüz yüze gerekse uzaktan (çevrimiçi ortamda eş zamanlı veya eş zamansız) öğrenme faaliyetleri sırasında başvurulabilecek etkili bir yaklaşım olan ve  12 Haziaran 2021 tarihinde  başvuruların başladığı Ters yüz öğrenme Tübitak 4005 projesinde son başvuru tarihi 12 Temmuz 2021.

Hedef kitlesini Milli Eğitim’e bağlı devlet okullarında görev yapan Sınıf Öğretmenlerinin oluşturduğu projenin yürütücülüğünü  Hatay Mustafa Kemal Üniversitesinden Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Bozak yapıyor.

Sınıf öğretmenlerinin derslerinde ters yüz öğrenmeyi etkili şekilde uygulamak (ders dışı ve ders içi süreçlerde) üzere yenilikçi dijital uygulamaları kullanabilme becerilerini geliştirmek, Diğer bir ifadeyle, sınıf öğretmenlerinin derslerinde ters yüz öğrenmeyi işe koşmak üzere dijital uygulamaları kullanabilme becerilerini geliştirme amacında olan Ters yüz öğrenme Tübitak 4005 projesi sonunda öğretmenlere  katılım sertifikası verilecektir.

Detaylı bilgi için www.tersyuzogrenme.org adresini ziyaret edebilirsiniz.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu