TERMAL,DENİZ,YEŞİL VE BOL OKSİJENİN ADRESİ ; ” HATTUŞA  ERZİN İSOS TERMAL TATİL KÖYÜ”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Doğu Akdeniz’de sırtını Amanos Dağlarına yaslayan, karşısında Akdeniz’in mavi sularını alan bölgenin tek Termal Sağlık Merkezi  Hattuşa  Erzin İsos Termal Tatil Köyü, Devre mülkleri, Otel Konaklama Bölümleri, Termal SPA ve Kaplıca Kür Merkezi, Spor ve Aktivite Alanları, Günübirlik Kullanım imkanı ile Doğu Akdeniz’in en büyük sağlık termal tesisi olarak sektördeki istikrarlı yükselişini sürdürüyor. Hatay, Osmaniye, Adana, Mersin, Gaziantep ve Kahramanmaraş’lı vatandaşlarımızın yoğunlukla tercih ettiği tesis müşterilerine sunduğu kusursuz hizmetin yanı sıra bölgede sağladığı istihdam ile takdir topluyor.

 

Doğal ortamı ile huzurlu, sakin bir tatil ve sağlıklı yaşam süreci için büyük imkanlar sunan Hattuşa  Erzin İsos Termal Tatil Köyü ,tarih, deniz ve doğayla iç içe bir tatil için, sizi Erzin’in şifalı termomineral sularına çağırıyor.

Bay ve Bayanlara Özel Kapalı termal Havuz ve Karma Tatlı Su Havuzu bulunan tesiste 3 adet  Kapalı Havuz, 2 adet açık tatlı su havuzu, 1 adet çocuk havuzu, aquapark, çamur odası, tuz odası, sülük tedavi odası, sauna, buhar odası, masaj odaları, kese odaları, bir bayan ve bir erkek olmak üzere iki adet hamam, futbol, basketbol, tenis sahaları, plaj voleybolu ve fitness merkezi  bulunuyor.Aynı zamanda Kahvaltı ve Akşam Yemeği açık büfe olarak servis edilmektedir.

Sağlık dolu unutulmaz bir tatil deneyimi sunan Hattuşa  Erzin İsos Termal Tatil Köyü, ruhunuzu ve bedeninizi her türlü sıkıntılardan arındırarak yeniden doğmuş gibi hissetmenin keyfini sürmeniz için sizi davet ediyor.

Başlamış Köyü İçmeler Mevkii Erzin’de faaliyet gösteren Hattuşa  Erzin İsos Termal Tatil Köyü detaylı bilgi için www.hattusa.com.tr sayfasını ziyaret edebilir 0 850 840 68 00 nolu telefonlarını arayabilirsiniz.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu