Son bir şarkı istiyoruz sizden!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Takımın iki önemli oyuncusu Ruben ve Adama ile yollar ayrıldı. Diouf ve Munir’de kalmaya sıcak bakmıyor. Teknik Direktör Ömer Erdoğan aylardır mutsuz. Hatayspor’u sezon sonunda yaprak dökümü bekliyor. Bordo-Beyazlı taraftarlar tüm bu sıkıntıların gölgesinde sezonun son maçında takımlarından galibiyet bekliyor

Spor Toto Süper Lig 2021-2022 Ahmet Çalık Sezonu’nda son haftaya girildi. Atakaş Hatayspor Süper Lig 38’inci hafta maçında Yeni Hatay Stadı’nda Giresunspor’u konuk edecek. 22 Mayıs Pazar günü saat 19.00’da başlayacak olan mücadeleyi Ali Palabıyık yönetecek.

Son maçlar öncesi Hatayspor haftaya 50 puanla 13’üncü sırada giriş yaptı. 15’inci sırada yer alan Giresunspor’un ise 45 puanı bulunuyor. İki takım içinde prestij mücadelesinin ötesinde bir anlam taşımayan karşılaşmada Hataysporlu taraftarlar takımlarının sezonu 3 puanla kapatmasını bekliyor.

Süper Lig’de oynadığı son 8 karşılaşmada da galibiyet alamayan ve önümüzdeki sezonda kadrosunda ciddi bir değişiklik yaşanması beklenen Hatayspor bu sıkıntıların gölgesinde taraftarlarına galibiyet armağan etmenin hesaplarını yapıyor.

Takımın iki önemli oyuncusu Ruben ve Adama ile yollar ayrıldı. Diouf ve Munir’de kalmaya sıcak bakmıyor. Teknik Direktör Ömer Erdoğan aylardır mutsuz. Hatayspor’u sezon sonunda yaprak dökümü bekliyor. Bordo-Beyazlı taraftarlar tüm bu sıkıntıların gölgesinde sezonun son maçında takımlarından galibiyet bekliyor.

HATAY İLK MAÇI AYOUB’UN GOLÜYLE KAZANDI

İki takım yarın akşam Süper Lig’deki ikinci randevuya çıkacak.  Atakaş Hatayspor ligin ilk yarısında Karadeniz’de oynanan maçta rakibinin Ayoub El Kaabi’nin attığı golle 1-0 mağlup etmişti.

BERTUĞ İLK 11’DE BAŞLAYACAK

Geçtiğimiz gün Türkiye Ümit Milli Takımı’na davet edilmenin sevincini yaşayan Hatayspor’un genç forveti Bertuğ Özgür Yıldırım, Giresun karşısında sahaya ilk 11’de çıkacak. Geçtiğimiz hafta sarı kart görerek cezalı duruma düşen ve sezonu kapatan Mame Diouf ligin son haftasında forma giyemeyecek.

BENZİA VE KAHRABA’NIN SON MAÇI

Bordo-Beyazlı ekibin ara transfer döneminde sezon sonuna kadar kadrosuna kattığı Kahraba ve Benzia, Giresun maçının ardından takımlarına geri dönecek. Kahraba’nın yeniden kiralanması veya transfer edilmesi söz konusu değil. Hatayspor’un Benzia içinde yeni sözleşme teklifinde bulunması beklenmiyor. 

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu