
Hatay’da kaliteli eğitim denince akla gelen ilk kurumlardan biri olan Kültür Koleji, LGS sınavında başarı gösteren öğrencileri ödüllendirmeye devam ediyor. 2020 LGS sonuçlarına göre yüzde 0.1 ile 0.75’lik dilimde yer alan öğrencilere yüzde 100 bursa imkanı veren Kültür Koleji, yüzde 0,76 ile yüzde 50’lik dilim arasında derece yapan öğrencilere yüzde 80’den yüzde 10’a kadar burs imkanı sağlıyor.
Kültür Koleji kurucusu Ali Girişken, geçmiş yıllarda olduğu gibi 2020 yılında da LGS başarısını ödüllendirdikleri kayıt kampanyalarının kısa sürede yoğun ilgi gördüğünü belirtti. Salgın süreci nedeniyle öğrencilerin zor bir eğitim yılı geçirdiklerinin farkında olduklarına vurgu yapan Girişken, kurum olarak öğrencilere en kaliteli eğitimi vermeye devam edeceklerini söyledi. Alanlarında uzman eğitimcilerle öğrencileri en iyi şekilde üniversiteye hazırlandıklarını dile getiren Girişken aynı zamanda sundukları imkanlarla öğrencilerin sosyal yaşantılarını da desteklediklerine vurgu yaptı.
İyi bir üniversite için iyi bir lise eğitiminin önemine vurgu yapan Girişken, “İyi bir üniversiteye giden yol 9’uncu sınıftan başlar” sözleriyle öğrencileri Kültür Temel Lisesi öğrencisi olmaya davet etti.













