ŞEHRİMİZDE NE İŞİ VAR BUNLARIN?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

6 Şubat’ta meydana gelen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen deprem sonrasında binlerce Hataylı şehri terketmek zorunda kalırken, yabancıların gelip ellerini kollarını sallayarak deprem bölgesine yerleşmeye çalışmaları tedirginliğe neden oluyor.
Ülkemizde ilk sırada bulunan sığınmacı sorunu gündemden düşmezken, Mossad ajanı olduğu öne sürülen 33 kişinin yakalanması, bunlardan birinin Kırıkhan’da bir camide vaaz verdiğinin öğrenilmesinin üzerinden henüz bir kaç gün geçmişken, Defne İlçesi’nde görülen olay pes dedirtti. Sümerler Mezarlığı Karşısında boş arazi üzerine çadır kurmaya çalışan yabacıları görenler “Kim bunlar” diyerek tedirgin oldular.
Hatay’ın Defne İlçesi’ne bağlı Sümerler Mahallesi’nde mezarlık karşısında bulunan boş arazi üzerinde yabancı plakalı araçlarla gelen yabancıların kim olduğu bilinmezken, çevrede bulunan duyarlı vatandaşlar polis ekiplerini arayarak ihbarda bulundu.
Emniyete götürülen ve ifadeleri alınan yabancı uyruklu şahısların yapılan sorgulamasında yurtdışından geldikleri ve Sümerler Mezarlığı karşısında çadır kurmak istediklerini belirttikleri, suç unsuru bulunmadığından dolayı da serbest bırakıldıkları öğrenildi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu