SAMANDAĞ’A BİR İŞ MAKİNESİ DAHA

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz, belediyenin öz kaynaklarından belediyelerine bir iş makinesi daha kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
Belediyelerine kazandırdıkları bu iş makinesi gibi, daha önceki iş makinelerini de hiçbir şekilde kredi kullanmadan belediyelerine kazandırdıklarını belirten Eryılmaz, “Kredi kullanmadan, belediyemize ait olan hiçbir arsayı satmadan iş makinesini belediyenin kendi öz kaynaklarıyla aldık. İki ay öncede yine bir iş makinesini Samandağ Belediyemize kazandırmıştık. Ardından bir iş makinesini daha belediyemize kazandırdı. Şu anda bir çöp kamyonu ve bir iş makinesinin daha siparişini verdik. Yani depremden bu yana 14 milyon liralık bir iş makinesi alımı gerçekleştirmiş olduk.” dedi.
İŞ MAKİNESİNİN NE KADAR ÖNEMLİ OLDUĞUNU GÖRDÜK
Depremden sonra vatandaşların ihtiyacı olan iş makinelerinin temini noktasında bütçelerini zorlayarak, tasarruf yaparak halkın sorunlarını çözmeye çalıştıklarını belirten Eryılmaz, “Tasarruf yapıyoruz, belediyemizin kaynaklarına sahip çıkıyoruz. Yaşadığımız yüzyılın felaketi sürecinde bir tarafta vatandaşımızın ihtiyaçlarını karşılarken, öbür taraftan da belediyemizin ihtiyacı olan iş makinelerini ilçemize kazandırmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımıza daha hızlı bir şekilde ulaşmak onların ihtiyaçlarına cevap vermek adına iş makinelerinin bu süreçte çok ama çok önemli olduğunu öğrendik.”
İLÇEMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN
“Ben buradan bir kez daha söylüyorum, Vatandaşlarımızın bütün sorunlarını çözeceğiz. Ama biraz sabretmelerini istiyoruz. Yıkın boyutu çok büyük, bu yüzden devletin kurumları burada zafiyet içinde. İş başa düştü ilçemizin 42 mahallesine, 130 bin nüfuslu ilçemize en iyi şekilde hizmet etmenin ve onların sorunlarını çözmenin çabası içerisindeyiz. Tekrar halkımıza bizlere inandıkları ve güvendikleri için teşekkür ediyorum. Ş makinemizin ilçemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu