Restaurantların Kralından Kral Fiyatlar

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Damak çatlatan lezzetleri,Serin oturum alanları ve çocuk oyun parkı ile Restoran sektörünün son döneme damgasını vuran işletmesi  Şah Kral Restaurant,Son dönemde yaşanan fiyat artışlarına inat müşterilerine sunduğu uygun fiyatları ile bir kez daha farkını ortaya koymayı başardı. Tüm et lezzetleri ile müşterilerinden geçer not almayı başaran Şah Kral Restaurant ,Kebap çeşitlerini uygun fiyat ile  verdiği hizmetinde diğer lezzetleri içinde uygun fiyatlar ile sunarak müşterilerinin takdirini topladı. Güzelburç restaurant  sektörüne sonradan giren ama sunduğu muhteşem lezzetler ile zirveye doğru emin adımlar ile ilerleyen İşletme aynı zamanda special sunumları olan Kaz Başı Kebabı,Boru Kebabı,Beyti Sarma ve Kremitte Tepsi Kebabı lezzetlerinin gördüğü yoğun talep ile biliniyor.

Genç ve başarılı isimler Adnan,Ali,Turhan ve Selçuk Avcı tarafından İşletmeciliği yapılan Şah Kral Restaurant,Muhteşem et lezzetleri,Kebap çeşitleri,Soğuk mezeleri,Alkollü-Alkolsüz içecekleri ile verdiği kusursuz hizmetin yanında uygun fiyatları ile de takdir toplamayı sürdürüyor.

Az bir kar ile yaptıkları hizmetlerini herkes aileleri ve misafirleri ile birlikte gönül rahatlığında Restaurant’a gelsin diye yaptıklarını ifade eden Şah Kral Restaurant  işletmecilerinden Adnan  Avcı açıklamasında:” Hatay’da gastronomi konusunda oldukça güzel bir konuma sahip olan Güzelburç’ta ailecek uzun yıllardır faaliyet göstermekteyiz. Aileden kasap olarak yetişen kardeşlerim ile birlikte kurbanlık hayvanın hangi bölgesinden nasıl bir kebap  yapılacağı konusunda deneyime sahibiz. Bu nedenledir ki sunum yaptığımız tüm et lezzetleri müşterilerimizden geçer not almaktadır.

Son dönemde yaşanan zamlar herkesi olduğu gibi bizleri de etkilemiştir. Ama biz bu konuda kendimizden taviz vererek az kar ile verdiğimiz hizmet ile faaliyetlerimize devam ediyoruz. Müşteri memnuniyeti ve Hijyen olmazsa olmazımızdır. Görmüş olduğumuz yoğun ilgi  işimizde  ne denli başarılı olduğumuzun  en büyük göstergesidir. Tercihleri ile bizi  bir marka haline getiren kıymetli müşterilerimize   ve özverili çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederek kaliteden asla ödün vermeyerek en güzel hizmeti vermek adına var gücümüz ile  çalışmalarımızı  sürdüreceğimizi söylemek istiyorum.”dedi.

Güzelburç mahallesi Avcı 2 sokak No:13  Kültür Koleji Karşısında hizmet veren Şah Kral Restaurant   rezervasyon telefonları 0 539 736 03 22 ile 0 538 450 43 89

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu