Rehber Öğretmenler Kansu’da öğrencilerle buluştu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay Rehberlik ve Araştırma Merkezi Rehberlik ve Psikolojik Danışma Bölüm Başkanı Umay Topçu, Rehber Öğretmenler Ekrem Köse ve İlker Doruk Talipler ile birlikte Kansu’da öğrencilerle buluştu

Hatay Rehberlik ve Araştırma Merkezi Rehberlik ve Psikolojik Danışma Bölüm Başkanı Umay Topçu, Rehber Öğretmenler Ekrem Köse ve İlker Doruk Talipler ile birlikte Altınözü ilçesine bağlı Kansu Mahallesi’nde yer alan Kansu İlk ve Ortaokulu’nda öğrencilerle bir araya geldi. İlkokul öğrencilerine iletişim becerilerinin yanı sıra teknoloji bağımlılığı ve verimli ders çalışma konuları üzerinde bilgilendirici sunumlar yapan eğitmenler, ortaokul öğrencilerini de ergenlik dönemi ve sınav sistemi gibi konular hakkında bilgilendirdi.

Kansu İlkokulu-Kansu Ortaokulu Müdürü Onur Esmergil, gerçekleştirilen etkinliğin öğrenciler açısından çok faydalı olduğuna işaret etti ve Hatay Rehberlik ve Araştırma Merkezi çalışanlarına verdikleri bilgilerden ötürü teşekkür etti.

ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİM ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Müdür Esmergil, Kansu İlk ve Ortaokulu’nda gerçekleştirilen etkinliğe ilişkin yaptığı bilgilendirmede, “Hatay Rehberlik ve Araştırma Merkezi Rehberlik ve Psikolojik Danışma Bölüm Başkanı Umay Topçu, Rehber Öğretmenleri Ekrem Köse ve İlker Doruk Talipler okulumuza gelerek, ilkokul öğrencilerimize iletişim becerileri ve teknoloji bağımlılığı, verimli ders çalışma ve zaman yönetimi; Ortaokul öğrencilerimize ise verimli ders çalışma, ergenlik dönemi ve sınav sistemi konuları ile ilgili bilgilendirici çalışmalar yaptı. Yapılan sunumların öğrencilerimize faydalı olmasını temenni ediyorum. Katkılarından dolayı Hatay Rehberlik ve Araştırma merkezi çalışanı kıymetli meslektaşlarıma, öğrenci ve öğretmenlerim adına teşekkürlerimi sunarım” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu