Ravi Pırlanta’nın Baş Rolünde Simge Tertemiz

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp


Türkiye’nin tescilli güzeli, sunucu, manken ve oyuncu Simge Tertemiz Güneyler Altın ve Mücevherat kendi markası olan Ravi Pırlanta’nın reklam yüzü oldu.Konak Avula Otel’de basın mensupları ile bir araya gelen Güneyler Altın ve Mücevherat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Güney ve Simge Tertemiz yapılacak çalışmalar hakkında bilgilendirmeler yaptılar. Güzelliği ile adeta göz kamaştıran Simge Tertemiz “Başrolde Sensin” sloganı ile gerçekleşecek olan reklam çalışmalarında Ravi Pırlanta’nın şık tasarımları ile kameralar karşısına geçecek.


Tertemiz:”Ravi Pırlanta Şehrimin Markası”
Ravi Pırlantanın şık tasarımları ile basın mensupları karşısında olan Simge Tertemiz yaptığı açıklamasında :” Daha önce bir çok pırlanta markasının reklam yüzü oldum.Ravi Pırlantanın benim yanımda bir ayrıcalığı var.Memleketimin markası olan Ravi Pırlanta’nın koleksiyonunu gördüğümde çok beğendiğimi belirtmek istiyorum.Ravi Pırlantanın koleksiyonunda bulunan ürünler hem modern,hem şık olduğu gibi gece hayatında ve günlük hayatta kullanılacak modelleri bünyesinde bulunduruyor.Biz kadınlar bir çok Pırlantayı günlük hayatımızda kullanamıyoruz bu anlamda Ravi Pırlanta’nın tüm kadınlar için güzel çalışmaya imza atmış. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ravi Pırlanta artık Simge Tertemiz koleksiyonu şıklığına önem veren kadınların tercihi olacak bundan eminim.Marka’nın oluşmasında büyük emekleri olan Güneyler Altın ve Mücevherat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Güney başta olmak üzere alanında deneyimli tüm ekip arkadaşlarımıza teşekkür ediyor ,Anlaşmamızın her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum.”dedi.
Aylardır üzerinde çalıştıkları bir projeyi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Güneyler Altın ve Mücevherat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Güney konuşmasında:” Ravi Pırlanta ailesi olarak o kadar mutluyuz ki bunu gözlerimizdeki ışıltıdan anlayabilirsiniz. Simge Tertemiz ve Ravi Pırlanta’yı öyle bir özdeşleştirdik ki bugün burada sizlere bu birlikteliğin daha uzun yıllar sürebileceğinin müjdesini vermek isterim.Sektöre yeni girmiş bir pırlanta markası olan Ravi mütevazi ama iddialı algısına Simge Tertemiz güzelliğini ekleyerek ilk dakikalardan farkını ortaya koymuştur. Yapılan AR-Ge çalışmalarımızda bizlere bir çok isim önerilmiştir fakat Güneyler Altın ve Mücevherat olarak biz hemşerimiz olan tescilli güzelimiz gururumuz Simge Tertemiz ile yola devam kararını aldık.Ne denli doğru bir karar aldığımızı da bize gelen olumlu dönüşler ile gördük. Pırlanta sektörünün mütevazi ama iddialı markası olan Ravi Pırlantaya Simge Tertemiz hanımefendinin level atlatacağına inancımızın tam olduğunu söyleyerek kendilerine aramıza hoş geldiniz diyorum.”dedi.
Toplantı sonrası Ravi Pırlanta modelleri ile objektiflere poz veren Simge Tertemiz ,Önümüzdeki günlerde daha çok ses getireceğinin sinyallerini ilk günden verdi.

 

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu