3 YAŞINDAKİ TUNA, KREŞİN YANINDAKİ KANALA DÜŞEREK HAYATINI KAYBETTİ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Samandağ Deniz Mahallesinde özel bir kreşte öğrenim gören 3 yaşındaki Tuna Miçooğulları adlı çocuk kanala düşerek feci şekilde hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre; öğretmenlerin bir anlık dalgınlığıyla dışarı çıkan Tuna Miçooğulları, kreşin yanında bulunan su kanalına düşerek olay yerinde hayatını kaybetti.
İhbar üzerine olay yerine gelen Çevlik jandarma ekipleri ile sağlık ekipleri inceleme başlattı. Minik çocuğun cenazesi, otopsisinin yapılması için Samandağ Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Konuyla ilgili Samandağ Eğitim-Sen’den yapılan açıklamada ise; “Tarifsiz bir acı içerisindeyiz.
Bugün akşam saatlerinde, Deniz-Çevlik arasında faaliyet yürüten özel bir kreşe devam eden bir öğretmenimizin 4 yaşındaki çocuğu, nedenini ve nasılını henüz bilmediğimiz bir şekilde, mesai saatleri içinde kreşten ayrılıp yakındaki kanala düşüp boğularak hayatını kaybetmiştir.
Öğretmenimize ve ailesine gerçekten sabır diliyoruz. Kabullenilmesi ve aşılması zor bir durum. Düşmanımıza dahi reva göremeyeceğimiz bir acı. Bu acı acımızdır.
Konu ile ilgili yetkililer ile yaptığımız görüşmede olay ile ilgili azami hassasiyetin gösterildiği tarafımıza iletilmiştir.
Samandağ Eğitim Sen olarak, acının düşüp yaktığı yer itibarı ile bir kıymeti olmadığını bilsek de, olayın gerçekliğinin aydınlanması, ihmal varsa tüm sorumluların, yetki verenin ve denetleyenin hak ettiği oranda cezalandırılması için konunun takipçisiyiz. Öğretmenimizin ve halkımızın acısını paylaşıyor, sabır diliyoruz.” denildi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu