PROF. DR. NACİ GÖRÜR, SİTEM ETTİ; ‘6 ŞUBAT’I NE ÇABUK UNUTTUNUZ?’

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Dün Malatya’da 4.3 büyüklüğünde ve Tokat Sulusaray’da 4.1 büyüklüğünde meydana gelen depremlerden sonra bugün yine Tokat Sulusaray’da meydana gelen ve büyük korkuya sebep olan 5.6 büyüklüğündeki depremler, akıllara 6 Şubat depremlerini getirdi.
Yaptığı çalışmalarla, Türkiye’de deprem denince akla gelen ilk isimlerden olan Prof. Dr. Naci Görür, X hesabından yaptığı paylaşımda “Deprem bizim için domates fiyatından, et fiyatından daha mı önemsiz?” dedi. Prof. Dr. Görür, yaptığı paylaşımda; “Şu anda televizyonlarda yaşanan sahneleri çok iyi biliyorsunuz değil mi? Tıpkı komedi gibi. Deprem oluyor. Televizyonlar konuşmaya başlıyor. Deprem uzmanları sıra sıra boy gösteriyor. Kayıp yoksa şükredilecek. Gece dışarıda kalınacak. Sonra da unutulacak. Eğer deprem büyükse acı ve keder.
Sevgili halkım bu daha ne kadar sürecek? Neden deprem dirençli yerleşim alanları için talepte bulunmuyorsunuz? Harekete geçmiyorsunuz? 6 Şubatı ne çabuk unuttunuz? Deprem bizim için domates fiyatından, kırmızı et fiyatından daha mı önemsiz? Mülkün sahibi sizsiniz.” dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu