Özdemir, Subaşı Emek Kermesini Ziyaret Etti

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Geçtiğimiz günlerde aday adaylığı başvurusu ile siyasi gündemde büyük ses getiren Yüksek Ziraat Mühendisi Nidal Özdemir,Hızlı başladığı çalışmaları çerçevesinde depremzedeler arası kaynaşma,moral ve motivasyon amacı ile gönüllü isimlerin bir araya gelerek oluşturduğu  platform tarafından organize edilen Subaşı Emek Kermesini ziyaret etti. Yediden yetmişe herkesin yoğun ilgi gösterdiği Gastronomiden el sanatlarına,Takı tasarıma bir çok ürün emekçi eller tarafından sergilendiği tüm stantları tek tek dolaşan Defne Belediye Başkan Aday Adayı Yüksek Ziraat Mühendisi Nidal Özdemir’e kermes katılımcıları da yoğun ilgi gösterdi.

Uzun süredir her Cuma günü gerçekleşen ve daha önce de bir çok kez ziyaret ettiği Subaşı Emek Kermesini bu kez Defne Belediye Başkan Aday Adayı olarak ziyaret ettiğini ifade ederek sözlerine başlayan Özdemir yaptığı açıklamada:”Bugün Subaşı Emek Kermesini ziyaret ettim.Deprem sonrası ev ekonomisine destek amaçlı ürettikleri sağlıklı ürünleri mutfağımıza kazandırdıkları için teşekkür ettim. Biz Defne’nin geleceğini kadın eliyle kadınların gücü ile ve omuz omuza mücadelesi ile kuracağız.”dedi.

Kadın kooperatifi alanında yaptığı başarılı çalışmalar ile yakından tanıdıkları  Defne Belediye Başkan Aday Adayı Yüksek Ziraat Mühendisi Nidal Özdemiri Subaşı Emek Kermesinde görmekten son derece mutluluk duyduklarını ifade eden kermes katılımcıları kendilerine verdikleri destek ve faydalı bilgilendirmelerinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar dilediler.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu