Oy versin vermesin herkesin sorunuyla ilgileneceğiz

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Başkan Yeşildal: “Tüm seçmenlerin yanında olacağız.  Hem iyi günde hem kötü günde. Oy versin vermesin herkesin sorunuyla ilgileneceğiz. Vatandaşın oyuna değil gönlüne, duasına talibiz”

AK Parti Hatay İl Başkanlığı tarafından, Altınözü’nde AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal başkanlığında Sandık Esaslı Çalışma Eğitim Programı düzenlendi. Altınözü Belediyesi Konferans Salonunda gerçekleşen programa AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, AK Parti Altınözü İlçe Başkanı Yusuf Bulanık ve AK Parti eski Hatay Milletvekili Mehmet Eraslan’nın yanı sıra il ve ilçe teşkilatı katılım gösterdi.

AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal, yaptığı konuşmada tüm vatandaşlarla hemhal olacaklarını ifade etti ve bunu yaparken siyasi parti ayrımı yapmayacaklarına vurgu yaptı. Yeşildal, “Teşkilat çalışması için buradayız.  Biz AK Parti olarak her zaman halkımızın yanında olacağız. Tüm seçmenlerin yanında olacağız.  Hem iyi günde hem kötü günde. Oy versin vermesin herkesin sorunuyla ilgileneceğiz. Vatandaşın oyuna değil gönlüne, duasına talibiz. Seçime 2 buçuk sene var. Biz ortada seçim yokken de milletin derdiyle dertlenen bir partiyiz” dedi.

BAŞKAN SARI: TEŞKİLATIMIZIN EMRİNDEYİZ

Programda bir konuşma yapan Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, sandık görevlisi olan üyelerin çok önemli bir sorumluluk üstlendiğine değindi. Başkan Sarı, “Sandık gönüllüleri en güvendiğimiz adamlardır. Teşkilatın bel kemiği sizlersiniz. Bu çok önemli bir sorumluluk. Yapmış olduğumuz hizmetlerin daha da ileriye taşımak istiyoruz. Köylerimizde eksik işler var ama tüm sorunları çözene kadar çalışmaya devam edeceğiz. Yeter ki bir ve beraber olalım. Mahalledeki en ücra köşelerde kim varsa ulaşıp sorunlarını çözmeye çalışacağız. Teşkilatımızın emrindeyiz” dedi.

ERASLAN: ALTINÖZÜ ÇOK GÜZEL OLDU, İFTİHAR EDİYORUM

Başkan Sarı’nın ardından söz alan eski milletvekili Mehmet Eraslan, “Adem beyin daveti üzerine buraya geldik. İl başkanlığının Hatay için hayırlı olacağına inanıyorum. Hatay daha ciddi hizmetler alacaktır. Desteğimiz ilelebet devam edecek. Türkiye ateş çemberine alınmak istiyor. Yeniden bir uyanışla Türkiye’yi daha güçlü, daha büyük kılmak için birlik ve beraberliğe ihtiyaç var.

Hitabi sözler değil, gerçek bu. Mücadelemiz Türkiye’nin geleceği ve istikbali mücadelesidir” sözlerini kullandı. Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı’yı da tebrik eden Eraslan, “Başkanımız Rıfat Sarı’yı tebrik ediyorum. Güzel işler yapıyor, önemli hizmetlerde bulunuyor. Altınözü çok güzel bir yer oldu, iftihar ediyorum” dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu