Ömer Hoca Billong’u uyardı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Bordo beyazlıların deplasmanda karşılaştığı ve 4-1 gibi farklı bir skorla galip geldiği Kasımpaşa maçında üste üste yaptığı hatalarla dikkat çeken Jean ClaudeBillong’a uyarı geldi. AtakaşHataysporTeknik Direktör Ömer Erdoğan, özellikle maçın ilk bölümlerinde iki kritik hata yaparak rakibe gol şansı veren Billong’u uyardı.

2 DAKİKADA 2 KRİTİK HATA!

Kasımpaşa maçının 10’uncu dakikasındaBillong savunmadan çıkarken hata yaptı. Billong’un hatalı pası sonucu rakip takım gol pozisyonuna girdi. Hodzic’ten seken topu önünde bulan Thelin fileleri havalandırdı ancak yapılan VAR incelemesi sonrasında pozisyonun ofsayt olduğu tespit edildi. Böylece Billong’un yaptığı kritik hata sonucu bordo beyazlıların kalesinde gördüğü gol geçersiz sayıldı.

Bu pozisyondan sadece iki dakika sonraBillong yine inanılmaz bir hata yaptı. Billong’un hatalı pasında araya giren Thelin, kaleci Munir’le karşı karşıyakaldı. Thelin’in şutunda gole izin vermeyen Munir, Billong’un kritik hatasını telafi etmeyi başardı. AtakaşHataysporTeknik Direktör Ömer Erdoğan, hem maç içinde hem de maçtan sonra Billong’u daha dikkatli olması konusunda uyardı. 

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu