Nostaljik Bir  Lezzetin Günümüzdeki Sunumu:  “Büskivi Arası Mini Lokumlar”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Osmanlı Mutfağı’ndan günümüze ulaşan efsanevi lezzet Lokum günümüzde yüzlerce çeşit sunulmasına rağmen geçmiş yılların popüler lezzeti bisküvi arası lokum her daim özel bir yere sahip olmuştur.1950’li yılların çocuklarını bugün raflarda gördüklerinde o yıllara götüren bu muhteşem lezzet  son dönemde minik halleri ile hemen hemen tüm Lokumcularda baş köşede yer almayı sürdürüyor.Son dönemde eski popülerliğini yeniden kazanan Bisküvi Arası Mini Lokumların yapımı oldukça zahmetli tadı ise bir o kadar lezzetli…
Bisküvi Arası Mini Lokumları şehrimizde ilk yapan markalardan biri olan Has Yayladağı Lokumu,Bu nostaljik lezzeti tatmak isteyenlerin akınına uğruyor adeta. Özel olarak yapılan mini Bisküviler ve günlük taze yapılmış özel kesim Yayladağı Lokumu ile yapılan muhteşem lezzet için adeta tüm ekip seferber oluyor.

Genç ve Başarılı işletmeci Mehmet Kaya yaptığı açıklamasında:” Lokum ailemizle özdeşleşmiş bir lezzettir. Bu anlamda bizde büyüklerimizden devraldığımız bayrağı en iyi biçimde taşımak adına 2014 yılından bugüne var gücümüzle çalışmaktayız. Son dönemde ürünlerimiz arasına eklediğimiz lokum çeşitleri ile sayısı günden güne artan lokum çeşitlerimiz arasında son dönemde özel bir yere sahip lezzettir Bisküvi Arası Mini Lokumlar. Özel diyorum çünkü bir döneme damgasını vuran bu lezzet belli bir yaş grubu vatandaşlarımızın yoğun ilgisini gören bu lezzet herkes tarafından beğenilmesinin yanında son günlerde herkesin ilgisini görmesi ile popüler bir duruma geldi. Canınız her istediğinde tüketebileceğiniz bu lezzet ,misafirlere ikram olarak ve özellikle de Türk Kahvesinin yanında şık bir sunum olarak kullanılmaktadır. Yapımı emek isteyen  bu mini lezzetleri günde 150 KĞ yapabilmekteyiz.Kendi vitrinimizden hiç eksik etmediğimiz Bisküvi Arası Mini Lokumlar şehrimize gelen yerli ve yabancı turistler tarafından da ilgi görmektedir. Toptan satışlarımızda mevcuttur. Bisküvi Arası Mini Lokumlarımız ve tüm lokum çeşitlerimizin tadına bakmak üzere herkesi semerciler çarşısında bulunan iş yerimize bekliyoruz.”dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu