Nokta transferler yapılmazsa ligin devamı çok zor geçecek

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hataysporlu taraftarlar forma şansı bulamayacak oyuncular yerine nokta transfer yapılmasını istiyor. Ara transfer dönemi 8 Şubat’ta sona erecek. Hatayspor şu ana kadar Kahraba, Emre Kaplan ve Selimcan Temel’i kadrosuna kattı

Atakaş Hatayspor’da yaşanan kadro sıkıntısı, milli arada takımın en önemli gündeminin transfer olmasına neden oldu. Haftalardır takımda büyük bir düşüş yaşanması bordo beyazlı ekibin kadrosunu yeni isimlerle takviye etmesini zorunlu kılıyor. Sezonun ilk haftalarında aldığı seri galibiyetler sayesinde son haftalardaki düşüşüne rağmen üst sıralara tutunmaya devam eden Atakaş Hatayspor, çıktığı son maçlarda kadro zafiyetini derinden hissetti. Oynadığı son maçta Çaykur Rizespor karşısında sadece bir oyuncu değiştiren Hatayspor’un nokta transferler yapmaması halinde ligin ilerleyen haftalarında ciddi sıkıntılar yaşayabileceği değerlendiriliyor.

ARA TRANSFERDE SON TARİH 8 ŞUBAT

Ara transfer olarak adlandırılan ikinci transfer ve tescil dönemi 12 Ocak 2022’de başladı. Transfer sezonu 8 Şubat 2022’de sona erecek. Atakaş Hatayspor ara transfer döneminde şu ana kadar El Ahly kulÜbünden Mahmoud Kahraba’yı sezon sonuna kadar, Medipol Başakşehir’den Emre Kaplan’ı 1 buçuk yıllığına kiraladı. Bordo beyazlı ekip İnegölspor’dan Selimcan Temel’i de kadrosuna kattı.  Hatayspor’da Strahil Popov Eyüpsor’a, Emre Çolak ise Medipol Başakşehir’e transfer oldu.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu