MUHTARIN KONUĞU OLDU

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

HATAY Büyükşehir Belediyesi Başkanı Lütfü Savaş, ilçe ziyaretlerini İskenderun ve Arsuz’u ziyaret ederek sürdürdü.

 İlk olarak İskenderun’u ziyaret eden Başkan Savaş, ilçedeki ilk ziyaretini CHP İlçe teşkilatını yaptı.  Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun İlçe Başkanlığına tekrardan seçilen Yusuf Mansuroğlu ve ilçe yönetimimiz ile biraraya gelen Başkan Savaş, “İskenderun İlçe Başkanımız Yusuf Mansuroğlu’nu ve yeni yönetim kurulunu tebrik eder, çalışmalarında başarılar dilerim. Tüm ilçe yönetimlerimizle beraber Hatay’ımız için canla başla çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

CHP İlçe Teşkilatına yaptığı ziyaretin ardından, CHP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu ile birlikte Yenişehir Mahalle Muhtar Tevfik Bilen’in evine misafir olan Başkan Savaş burada vatandaşlarla bir araya geldi.

Muhtarların çözüm ortakları olduğunu belirten Başkan Savaş, “Çözüm ortaklarımız muhtarlarımız ile bir araya geldik. Pirireis Mahalle Muhtarımız Sabit Dreyfioğlu, Süleymaniye Mahalle Muhtarımız Cevat Çakır, Barbaros Mahalle Muhtarımız Sabahattin Anlamaz ve Cumhuriyet Mahalle Muhtarımız Cemil Çopur’un bulunduğu toplantıda mahallelerimizin ihtiyaçları ve eksikleri ile hemşehrilerimizin talepleri hakkında bilgi aldık. Bizlerle koordineli çalışan kıymetli muhtarlarımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Daha sonra Gürsel Mahallesi’ne geçen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, mahalle muhtarı Semir Öz’ün misafiri oldu. Burada mahalle sakinlerinin taleplerini ilk ağızdan dönleyen Başkan Savaş, “Hemşerilerimizle sorunlara yönelik çözüm önerilerimizi konuştuk. Çalışmalarımızı hemşerilerimizin önerilerini dikkate alarak gerçekleştireceğiz.” dedi.

İskenderun’daki ziyaretlerini tamamlayan Başkan Savaş, Arsuz’a geçti. Arsuz’da Hatay Büyükşehir belediyesi tarafından yapımı devam eden parkta incelemelerde bulundu.

ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN

Hemşerilerine, aileleriyle bolca zaman geçirebilecekleri sağlıklı ve refah ortamlar sunabilmek için çalışmalara devam ettiklerini beliren Başkan Lütfü Savaş, “Arsuz ilçemize bağlı Karaağaç Övündük Mahallesi’nde, yakın zamanda çalışmalarını bitireceğimiz 15 bin m² alana sahip parkı yerinde inceledik.

İçerisinde; 430  m² 2 adet çocuk oyun alanı, 540 m yürüyüş yolu, Süs havuzu, Oturma alanları, Fitness aletlerı, 446,58 m² havuz, Yol genişliği 1,5 m, Halka açık büfe ve Bay /bayan lavabo olacak. Yemyeşil doğası ve güzelliklerle dolu alanımız artık çocuklarımızın ve ailelerimizin neşeli sesiyle dolacak. Şimdiden hayırlı olsun.” dedi.

AÇILIŞA KATILDI

Parkta yaptığı incelemelerin ardından çalışmalar ile ilgili bilgi alan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Gözcüler Mahallesi’nde, LAD (Afetten Sonra Yaşam) İnsiyatifi tarafından kurulan kütüphanenin açılışını Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven ve vatandaşlarla beraber açtı.

Başkan Savaş, “İlk günden beri bizleri yalnız bırakmayan tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ederim.” diye konuştu.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu