Meryem&Ekrem Mutluluğa Evet Dedi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay’ın köklü ve sevilen ailelerinden Maraş ve Tokdemir ailelerinde nikah heyecanı yaşandı. Maraş ailesinin dünyalar güzeli kızları Meryem ile Tokdemir ailesinin yakışıklı oğlu Ekrem Antakya Belediyesi Mahveli Nikah Salonunda düzenlenen nikah töreninde mutluluğa evet dediler. Covid-19 salgını tedbirleri kapsamında sosyal mesafe kurallarına uygun bir biçimde gerçekleşen nikah törenine genç çiftin birinci dereceden aile yakınları ,Mozaik Hastanesi Yönetim Kurulu Üyeleri ve Tes-İş Hatay Şube Başkanı Abdullah Tokdemir  katıldı.Sevenlerinin huzurunda nikahları kıyılan Meryem&Ekrem çiftinin nikah şahitliklerini Mozaik Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Çocuk Doktoru Abdulkadir Arslan ve Köy Hizmetleri Eski  Yol Şube Müdürü Enis Şekerci yaptılar.
Mutlulukları adeta gözlerinden okunan Meryem&Ekrem çifti bu mutlu anlarında yanlarında yer alan sevdiklerine teşekkür ederek anı ölümsüzleştirmek adına bol bol objektiflere poz verdiler.
Şehri Hatay Haber Portalı  olarak Meryem& Ekrem  Tokdemir çiftine hayırlı olsun dileklerimiz ile bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu