Merhum İsmail Deviren’in Ruhuna Helva Dağıtıldı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Geçtiğimiz günlerde genç yaşta hayata gözlerini yumarak sevenlerini büyük üzüntüye boğan merhum İsmail Deviren’in  vefatının 40. Günü dolayısıyla ruhuna helva dağıtıldı.Merhum İsmail Deviren’in ağabeyi Semerciler Çarşısı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Deviren tarafından organize edilen helva dağıtım programı Zülfikar Camisinde Cuma namazı sonrasında gerçekleşti. Yoğun katılım ile gerçekleşen helva dağıtımı programına Hatayspor Taraftarlar Derneği Başkanı Sadullah Ergin, 31 Asi Gençlik Taraftarlar Derneği Başkanı Songül Taşdelen,Semerciler Çarsısı Esnafı,Deviren ailesi ve vatandaşlar katıldı.

Kardeşi merhum İsmail Deviren’in ruhuna gerçekleştirdikleri helva dağıtımının yoğun katılım ile gerçekleştiğini söyleyen Semerciler Çarşısı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Deviren,Katılım gösteren ve Fatiha okuyan  Hatayspor Taraftarlar Derneği Başkanı Sadullah Ergin’e, 31 Asi Gençlik Taraftarlar Derneği Başkanı Songül Taşdelen’e ,Semerciler Çarsısı Esnafına ,Akrabalarına  ve herkese teşekkür ederek  Allah razı olsun dedi.Deviren ayrıca helva yapımını gerçekleştiren Aykut Doğru’ya , dağıtımı özenli bir biçimde gerçekleştiren Semerciler Çarşısı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Erol Arı’ya ve emeği geçen herkese teşekkür ederek herkesin ölmüşlerine rahmet gönderdi.

Şehri Hatay Haber Portalı  olarak merhum İsmail Deviren’e Allah’tan rahmet kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

 

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu