Merhum Hacı Mustafa Arslan’ın Ruhuna Hatmi Şerif  Okundu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Geçtiğimiz yıl 8 Mart’ta hayata gözlerini yumarak tüm sevenlerini üzüntüye boğan Merhum Hacı Mustafa Arslan’ın vefatının sene-i devriyesinde ruhuna hatmi şerif okundu.Hatay Büyükşehir Belediyesi Mezarlık Kompleksi Taziye Salonunda gerçekleşen hatmi şerif programına Antakya Müftüsü Hacı Kahraman,Antakya Belediyesi Meclis Üyesi ve Karaahmetli Aşireti Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Şaban Doğru, DEVA Partisi Genel Başkan Yardımlısı Sadullah Ergin,Şehrimizin Hayırsever İşadamları Adnan Öksüz ve Hacı Mehmet Alkan,Siyasi Partilerin Temsilcileri ,İş İnsanları,Arslan ailesinin sevenleri ve akrabaları katıldı.

Antakya Müftüsü Hacı Kahraman’ın konuşması ile başlayan program şehrimizin değerli hocalarından Musa Esatoğlu,Yusuf Esatoğlu,Muhammed Parlak , Rıza Ateş ve Avni Kılıç  tarafından okunan Kuranı Kerim Tilaveti ve hatmi şerif ile devam ederken yapılan dua ile son buldu.

Hatmi şerif programının sonunda Merhum Hacı Mustafa Arslan’ın oğulları Eski Sanayi Camii İmam Hatibi Adnan Arslan , Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Uzm.Dr. Abdülkadir Arslan ile İsmail,Arif ve Mehmet Aslan katılımlarından dolayı teşekkür ettikleri dostlarının taziyelerini kabul ettiler.

Hatay Gazetesi  olarak Cenab-ı Allah’tan okutulan hatmi şerif ve duaların kabul olmasını temenni ediyor, Merhum  Hacı Mustafa Arslan’a  Allahtan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyoruz.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu