MERCEK ALTINDA “BERTUĞ YILDIRIM”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Geçen yıl Sarıyer takımından transfer edilen Bertuğ, Kulübümüzün ileriye dönük yatırım yaptığı genç yetenek Bertuğ’dan bu yıl çok şeyler bekliyoruz. Geçen sezon çok fazla süre alamasada özellikle ligin sonlarına doğru sonradan da olsa şans bulmuştu. Tabi önünde Diouf ve El Kaabi gibi 2 iyi oyuncunun olması onun için bir yerde şanstı. Özellikle Diouf gibi bir usta oyuncudan umarım çok şeyler öğrenmiştir.

Geçen sezon oyuna girerken gözüm sürekli onun üstündeydi. Hava toplarındaki hakimiyeti, pozisyon bilgisi, fiziği kendini hemen belli etti.Belli ki kumaşı iyi. Yatırım yapılacak bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Kaldı ki genç milli takımın kadrosuna da çağrılarak bu konuda haksız olmadığımı gösterdi.

Gençlere güvenmeliyiz. Onlara fırsat vermekte geç kalmamak lazım.Bazen daha cesur kararlar almaktan korkmamak lazım.Tabi ki Serkan hoca bizden daha iyi biliyor ama futbolun içinden gelen biri olarak gördüklerimi , fikirlerimi yazmak istedim.

Bertuğ henüz 19 yaşında. Gelişimeye ve çalışmaya devam etmeli. Formayı ancak çalışarak kapacağını unutmamalı. Süper Ligde şans bulması onun kariyeri için çok önemli. Onun yerinde olmak isteyen bir çok futbolcunun olduğunu unutmasın.

Bertuğ’un dışında genç oyuncu sayısını arttırmak gerekir. Düşük kalitede oyuncular şans bulacağına gençlere güvenelim, onlara bu şansı verelim.

Hadi Bertuğ! Bu sezon senin sezonun olsun. Bu şansı iyi kullan. Hem kendi kariyerine hemde Atakaş Hatayspor’umuza çok şeyler katacağın bir sezon olacağına inanıyorum. Sende o potansiyel var.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu