MBY Ajans, Hatay’da Açıldı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Tasarım, baskı ve sosyal medya reklamlarına yeni soluk kazandırmak isteyen MBY Ajans Grafik – Tasarım ve medya sektörüne dijital boyut kazandırmayı hedefleyen Htyhaber.com Antakya’da açıldı.

İşletme sahipliğini deneyimli grafiker Faika Bayrak’ın yaptığı MBY Ajans Grafik-Tasarım ve Htyhaber.com ofisi, Cebrail Mahallesi Fatih Caddesi üzerinde hizmete girdi.


“AÇILIŞIMIZA ÖZEL KAMPANYALARLA HİZMETİNİZDEYİZ”

Kartvizitten broşüre, ajandadan brandaya sınırsız baskı ve ürün seçeneğiyle hizmet verdiklerini aktaran Faika Bayrak, “Hayallerinizin tasarıma dönüştüğü adres olan MBY Ajans Grafik – Tasarım ofisimizi hizmete açmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Sınırsız baskı seçeneğinin yanı sıra, grafik şablonları ve sosyal medya reklamlarınızda da aradığınız adres olmayı hedefliyoruz” dedi.

“KAHVEMİZİ İÇMEYE BEKLERİZ”

Sektöre iddialı giriş yapan MBY Ajans Grafik – Tasarım ofisine herkesi beklediklerini ifade eden Faika Bayrak, “Fatih Caddesi üzerinde bulunan Blue White Köfte’nin olduğu binanın 1. katında hizmet vermekteyiz, bizlere 0530 955 5305’li numaramız ile ulaşabilirsiniz” diye konuştu.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu