Zümre Döner Yeni Konsepti İle Hizmette

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Kısa bir süre önce “ Altınözlüler bu döner lezzetine bayılacak” sloganı ile merkezi bir konumda hizmete açılan ve gördüğü yoğun ilgi neticesinde işyerlerini daha geniş bir ortamda hizmet verebilmek adına hamle yaparak yenilenen Zümre Döner yenilenen konsepti ile faaliyete başladı.

Zümre Döner açıldığı ilk günden itibaren  gördüğü yoğun ilgi ile Altınözü’nde dönerin yeni adresi olurken yenilenen konsept ile zirvedeki yerini koruyacağının sinyallerini bir kez daha verdi.

Alanında en iyi döner ustalarının görev yaptığı Zümre Döner damak çatlatan döner lezzetinin yanında Altınözü merkez ve çevre mahallelere hızlı servis hizmeti ile takdir toplayan bir işletme konumunda.

Herkesi yenilenen Zümre Döner’e beklediklerini ifade ederek sözlerine başlayan İşletmenin genç Müdürü Emre Zümre yaptığı açıklamada:” Tavuğundan yağına,ekmeğine ve tüm malzemelerine varıncaya kadar en kaliteli malzemelerden servis ettiğimiz  dönerimiz herkesten geçer not almıştır. ”Müdürün Yeri Altınözü Döneri “ parolası ile çıktığımız bu yolda ilk günden görmüş olduğumuz yoğun ilgi ve dönerimiz için söylenen olumlu dönüşler yaptığımız işin kalitesini göstermiştir.Döner konusunda 13 yıllık tecrübeye sahip Mervan Dönmez Ustamız ve Asistanı Mahmut Mermerenin hünerli ellerinden servis edilen dönerimizde kullandığımız malzemelerin hepsi en kaliteli ürünlerden seçilmektedir.Altınözü dönerimizin yanı sıra Porsiyon Döner,Tavuk İskender,Kaşarlı Döner,Zurna Döner ve Arap Döner menümüz ile müşterilerimizin hizmetindeyiz.Klimalı salonumuzda müşterilerimize hizmetimizin yanında evlere hızlı servisimiz de bulunmaktadır.Hızlı servis konusunun altını çizmek isterim ki evlerinde Zümre Döner lezzetini yemek isteyenlere bu muhteşem lezzeti sıcak sıcak yemeleri adına konusunda en iyi servis arkadaşlarımız var gücü ile çaba harcayacaklardır. Daha ilk günden tercihleri ile bizleri mutlu eden kıymetli müşterilerimize ve özverili çalışmaları ile gücümüze güç katacak olan  kıymetli çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyor herkesi iş yerimize davet ediyorum. ”dedi.

Altınözü Pazar yeri bitişiğinde faaliyet gösteren Zümre Dönerin  sipariş telefonu 0 505 865 00 20

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu