MAZBATAYI ALDIĞIM GÜN İLK ZİYARETİMİ HATAY’A YAPACAĞIM

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

CHP Genel Başkanlığı’na aday olan Özgür Özel, 6 Şubat depremlerinden ağır hasar alan Hatay’da konuştu. 4-5 Kasım’daki kurultayı kazanınca ilk ziyaretinin Hatay’a olacağını söyleyen Özel, “Hatay benim meselem” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) genel başkanlığına aday olan Özgür Özel, 4-5 Kasım’da düzenlenecek kurultay öncesi ziyaretlerini hızlı bir şekilde sürdürüyor. Özel’in bu seferki durağı Hatay’dı.
6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerden ağır yara alan Hatay’da açıklamalarda bulundu. “Genel başkan olarak mazbatamı aldığım gün ilk ziyaretimi Hatay’a gerçekleştireceğim” diyen Özel, Hatay’ın kendi meselesi olduğunu söyledi:
“Genel başkan olarak mazbatamı aldığım gün ilk ziyaretimi Hatay’a gerçekleştireceğim. Devamında Hatay ayağa kalkana kadar, Hatay’da artık herkes, ‘Tamam, Hatay artık geride bırakılmıyor, Hatay görmesi gereken ilgiyi gördü, hayat normale döndü’ diyene kadar, ilk genel başkanımızın sözünü, CHP’nin 4 Kasım’da nasip olursa seçilmiş genel başkanı olarak sürekli tekrar edeceğim. Bundan sonra Hatay benim meselemdir, söz veriyorum.”
Özgür Özel, 4-5 Kasım’da düzenlenecek CHP Kurultayı’ndan daha genç bir partinin çıkacağını söyleyerek, “Bu kurultaydan emin olun ki gençleşerek, birleşerek, güçlenerek, inancımızı artırarak, üzerimizdeki ölü toprağını silkeleyerek, geleceğe umutla bakarak, bu kurultay salonundan birlik ve beraberlik içinde, bir kişiyi kaybetmeden, Sayın Genel Başkanımıza gerekli saygıyı ve vefayı göstererek hep bir arada çıkacağız. O salona 41 il başkanıyla girsem, 81 il başkanıyla çıkacağım. O salondan 1200 seçilmiş delegemizle el ele, omuz omuza çıkacağım” diye konuştu.
HATAY’I SÜREKLİ GÜNDEMDE TUTACAĞIM
Hatay’ı sürekli gündemde tutacağını ekleyen Özel, “Bir ülkenin ana muhalefet partisi lideri, bir meseleyi kendi meselesi yaparsa, o konunun üstünde durursa, onu gündemden düşürmemeye karar verirse, ülke o şehri görmezden gelemez. Ben, hangi konuda çalışırsam çalışayım, geçmiş dönemleri biliyorsunuz, özellikle kendi memleketimdeki Soma kazasından sonra Soma’nın meselesini, Türkiye’deki madenler meselesini, Türkiye’deki iş kazası meselesini, nasıl yıllarca gündemde tuttuysak, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan adayı olarak söz veriyorum, ant içiyorum; Özgür Özel için Soma neyse, Hatay bundan sonra odur” dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu