Mame Diouf ‘a Yoğun İlgi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Süper Lig’de ki başarılı temsilcimiz Atakaş Hatayspor’un takım kaptanı Mame Diouf dinlemeye geldiği Antakya Medeniyetler Korosu konseri  sonrası ilgi odağı oldu. Çekimleri şehrimizde gerçekleşen Kalp Yarası dizisinin sevilen oyuncusu Yonca Şahinbaş’ın üç eser ile eşlik ettiği Antakya Medeniyetler Korosu’nun konseri için Meclis Kültür ve Sanat Merkezinde yerini alan Mame Diouf ilk dakikalardan finale kadar konseri büyük bir dikkatle izledi. Antakya Medeniyetler Korosu Şefi Yılmaz Özfırat’ın seslendirilen eserlerden birini  MameDiouf’a  ithafen  seslendireceklerini söylemesi ile birlikte salonu dolduran sanatseverler Atakaş Hatayspor’un yıldız oyuncusunu alkışlayarak desteklerini gösterdiler.

Konserin finalinde tüm seyirciler gibi Antakya Medeniyetler Korosu ve sanatçı Yonca Şahinbaş’ı ayakta uzun süre alkışlayan Mame Diouf  konseri ne denli beğendiğini göler önüne serdi adeta.

Konser sonrası yoğun ilgi gören Atakaş Hatayspor’un takım kaptanı Mame Diouf,Başarılı futbolculuğunun yanında mütevazi kişiliği ile de takdir toplarken konseri izleyen sanatseverler ve Medeniyetler Korosu üyeleri ile bol bol fotoğraf çekildi.

 

 

 

 

 

 

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu