Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli: BU GÖRÜNTÜYÜ KABUL ETMEMİZ İMKANSIZDI

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı’nın çağrısına kayıtsız kalmayan Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli, şehit mezarlarının bakımını tamamladı. Başkan Deli: “Bu görüntüyü kabul etmemiz imkansızdı.”dedi.
ŞEHİTLERİMİZ ONURUMUZDUR
MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı geçtiğimiz günlerde PKK tarafından şehit edilen 8 madencimizin Seldiren’de bulunan mezarlarının yeniden bakıma alınması konusunda yaptığı çağrıya kayıtsız kalmayan Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli konuyla ilgili yaptığı bilgilendirmede: Bu görüntüyü kabul etmemiz imkansızdı; Bu mukaddes topraklar uğruna şehadet şerbeti içen şehitlerimize ilelebet minnettarız. Şehitlerimiz onurumuzdur.
KISA BİR SÜREDE TAMAMLANDI
Yapılan çağrıya kayıtsız kalmamız mümkün değildi. Belediye personelimizde Başkanım her şeyiyle biz üstlenmek istiyoruz bu onurlu görevi deyince, kısa bir sürede çalışmalarımız tamamlandı. Her daim yüzümüzü ağartan personelimize bir kez daha teşekkür ediyorum. Bu şerefli görevi yapmayı, şehitlerimize bir nebzede olsa görevimizi yapmayı bizlere nasibeden Yüce Rabbime şükürler olsun. Şehitlerimizin mekanları cennet ruhları şadolsun.”dedi.
MİLLETVEKİLİ KAŞIKÇI’DAN TEŞEKKÜR
MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı geçtiğimiz günlerde PKK tarafından şehit edilen 8 madencimizin Seldiren’de bulunan mezarlarının yeniden bakıma alınması konusunda yaptığı çağrıya kayıtsız kalmayan Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli’ye teşekkür etti.Milletvekili Kaşıkçı yaptığı açıklamasında:” En son 2006 yılında yine Hatay Ülkü Ocakları tarafından çevre düzenlemesi yapılan Samandağ Seldiren Mahallesinde bulunan ve PKK tarafından şehit edilen 8 madencimizin mezarlarının yeniden bakıma alınması konusunda çağrı yapmıştım. Kumlu Belediye Başkanımız Mehmet Deli bu çağrıya cevap vermiş ve kabirlerin bakımını üstlenmişti. Şehitlerimizin mezarlarının bakımları kısa sürede tamamlandı. Kumlu Belediye Başkanımız Mehmet Deli başta olmak üzere şehitlerimizin mezarlarının yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Şehitlerimizin ruhları şad olsun.”dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu