Kültür Kolejinde TYT Yaz Kampı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp


Bölgemiz eğitim öğretim sektörünün öncü kuruluşu Kültür Koleji geleneksel hale getirdiği TYT Yaz Kampını bu yılda gerçekleştiriyor.13 Temmuz 2021 tarihinde başlayacak olan TYT Yaz Kampında bu yıl Covid-19 salgını dolayısıyla okuldan uzak kalan öğrenciler için telafi eğitimleri planlanıyor.Kültür Koleji’nin deneyimli eğitim kadrosu nezaretinde gerçekleşecek olan TYT Yaz Kampının yoğun ilgi görmesi beklenirken kamp kontenjanının sınırlı olduğu bilgisi verildi.
Öğrencilerinin başarılı olmaları için alanında deneyimli öğretmenleri ile en iyi eğitimi vermek adına var güçleri ile çalıştıklarını söyleyen Kültür Koleji Kurucusu Sibel Güzelmansur,Covid-19 salgını sürecinde okuldan uzak kalan öğrencileri için oldukça düzgün bir biçimde zoom eğitimlerini gerçekleştirdiklerinin altını çizerek Öğrencilerine büyük katkı sağlayacağına inandıkları TYT Yaz Kampında 9. Ve 10. Sınıf öğrencileri için telafi,8.sınıfa girecek olan öğrenciler içinde LGS kursu vereceklerini söyledi.11 ve 12. Sınıfa girecek öğrenciler Kültür Koleji ile bir adım önde başlayın diyerek sözlerine devam eden Güzelmansur,Kültür Koleji’nin 41 yıllık deneyimi ile gerçekleştirecekleri TYT Yaz Kampının ilk 2 haftasının ücretsiz olduğunu belirterek bu faydalı kampa katılmak isteyen öğrencileri beklediklerini söyledi.
Güzelburç mahallesi Ottoman kavşağı Şeyh Hasan caddesinde faaliyet gösteren Kültür Koleji TYT Yaz Kampı için iletişim telefonları 0 326 216 15 16 ile 0 552 657 87 07

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu