Kazasız bir eğitim öğretim yılı için kurban kesildi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Bölgemizde başarılı bir biçimde faaliyet gösteren okul servis firmaları tarafından yeni eğitim öğretim sezonunun kazasız geçmesi adına kurban kesimi yapıldı.Antakya fuar alanında gerçekleşen kurban kesim programına Yönetim Kurulu Başkanımız Hamit İsaoğulları,Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz, Hatay Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Aziz Fatih Yılmaz, Hatay Mobilyacılar ve Hızarcılar Odası Başkanı Mehmet Ali Yapar, Defne Şoförler Odası Başkanı Ali Sabri Oduncu, Serinyol Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Nurettin Koyun, Defne Meclis Üyesi Mehmet Aslanyürek, Yüce firma sahibi Yasin Yüce, Akdeniz Öğrenci Servisi, Hatay Öğrenci Servisi ve Özhasat Öğrenci Servisi şoförleri katıldı.

Özhasat Turizm yönetimin kurulu Başkanımız Hamit İsaoğulları,Akdeniz Öğrenci Servisi sahibi Cuma Ali Teker Hatay Öğrenci Servisi sahibi Önder Dağkesen ve kurban kesiminin ardından ortak bir açıklama yaptı.

“KAZASIZ BELASIZ BİR SEZON OLSUN”

Şoförler adına açıklamalarda bulunan firma sahipleri yeni eğitim öğretim yılının ilçeye hayırlar getirmesi temennisinde bulundu. Bu yıl ilk, orta öğretim ve lise okullarında binlerce öğrenciyi taşıyacaklarını hatırlatan firma sahipleri yaptıkları açıklamada : “Geleceğimizi emanet etmiş olduğumuz çocuklarımızı güvenle taşıyan şoför arkadaşlarımıza da kazasız belasız görevlerini başarı ile yapmalarını Allah’tan niyaz ediyoruz. Bizlere her konuda yol gösteren değerli büyüklerimize dayanışma içinde bu işi beraber yaptığımız için kendilerine teşekkür ederiz. Öğrencilerimize yeni eğitim öğretim yılında başarılı bir sezon geçirmelerini temenni ediyorum.”dediler.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu