Kayra  Şekerleri Anaokulu Bu Yılda İddialı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Bölgemiz okul öncesi eğitim sektörünün başarılı kurumu Kayra’nın Şekerleri Anaokulu erken kayıtlarda gördüğü yoğun ilgi ile bu yılda iddialı olduğunu gözler önüne serdi. Eğitim sektörüne yıllarını vermiş deneyimli isim Adile Kurt yönetiminde Bir Anaokulundan çok fazlası sloganı ile faaliyet gösteren Kayra  Şekerleri Anaokulu.Covid-19 sürecini başarılı bir biçimde yönetmesinin yanında süreç sonrası da   uzman   öğretmenleri ile veliler tarafından takdir toplayan bir okul olarak biliniyor.

Alanında deneyimli eğitim kadrosu, Donanımlı  sınıfları ,çocukların temiz hava alabilmeleri ve enerjilerini atabilmeleri için dizayn edilmiş geniş bahçesi ile sektörde fark yaratan Kayra Şekerleri Anaokulu 2022-2023 sezonuna da damgasını vuracağının sinyallerini verdi.

Öğrencilerine vermiş olduğu Montessori,Nefes atölyesi,Bilim atölyesi,Drama,Yabancı öğretmenden İngilizce,Akıl ve zeka oyunları eğitimleri ile sektörde fark yaratan ve velilerin oldukça memnun kaldıkları Kayra Şekerleri Anaokulununda kayıtların devam ettiği bilgisi verildi.

Kayra Şekerleri Anaokulu Kurucusu Adile Kurt açıklamasında:”Başarılı bir biçimde geride bıraktığımız eğitim sezonu sonrası Sanat Okulu ve Anaokulu bir arada diyerek miniklerimizin en iyi biçimde eğitimlerini almaları adına yeni sezon için tüm hazırlıklarımızı tamamlamış bulunuyoruz. Sanat okulu,Montessori,Nefes atölyesi,Bilim atölyesi,Drama,Yabancı öğretmenden İngilizce,Akıl ve zeka oyunları eğitimleri ile her daim farkımızı ortaya koyduğumuz okulumuzda uzman eğitmenlerimiz nezaretinde yapılan etkinliklerimiz bu sezonda devam edecek.Uygun fiyatlarımızın yanında uygun ödeme koşullarımızın da olduğunu hatırlatmak isterim.Hemen bitiğimizde bulunan Genölik ve Spor İl Müdürlüğüne ait yüzme havuzu ile anlaşma yaptık. Emsal Anaokullarına  inat  enflasyona karşı fiyat avantajları ve hafta da 2 gün Olimpik havuzda  yüzme kursları  ile farkımızı ortaya koyacağımızı düşünüyorum.Anaokulumuzu yakından görmek ve eğitimlerimiz hakkında detaylı bilgiler almak üzere çocuğunu anaokuluna göndermeyi planlayan tüm velilerimizi okulumuza bekliyoruz.”dedi.

Saraykent Mahallesi 75.Yıl Bulvarı No:92/A Özkan Kardeşler Apartmanında faaliyet gösteren Kayra Şekerleri Anaokuluna 0 532 327 82 22 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.

 

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu