Kaymakam Sert, 2024’Te Altınözü’nde Hayata Geçirilecek Projeleri Açıkladı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Altınözü Kaymakamı Mehmet Sert, 2024 yılında Altınözü’ne kazandırılacak projelere ilişkin açıklamalarda bulundu. 2023 yılını depremin yol açtığı yaraları sarma çabalarıyla geçirdiklerini ifade eden Kaymakam Sert, “Depremzede vatandaşlarımızın yaralarını sarmak amacıyla 2023 yılı içerisinde Altınözü ilçemizde büyük bir mücadele verdik ve mücadeleye devam ediyoruz. Bu kapsamda, depremin ilk günlerinden itibaren vatandaşlarımızın ayni yardımlara ulaşması, çadır dağıtımı, konteyner kurulumu ve geçici barınma merkezlerinin kurulması gibi öncelikli yapılması gereken işleri tamamlayarak vatandaşlarımızın yaralarını sarmak için çalışmalarımızı yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Kalıcı çözüm noktasında, depremde evlerini kaybeden vatandaşlarımız için köy konutları ve toplu konut projelerimizi hızlandırdık” dedi.

YARALARI SARMAK EN BÜYÜK AMACIMIZ

Yeni yılda, ilçede hayata geçirilecek projeler hakkında bilgi veren Kaymakam Sert, “2024 yılı içerisinde Yeni Hükümet Konağı, İlçe Emniyet Amirliği Binası, İlçe Jandarma Komutanlığı Binası ve Yeni Devlet Hastanesi projelerini faaliyete geçirme hedefi içerisindeyiz. Bu tecrübeler ışığında; 2024 yılında, ‘insanı yaşat ki, devlet yaşasın’ anlayışı ile ilçemizde vatandaşlarımıza yönelik her alanda hizmet etmenin gayreti içerisinde olarak ilçemiz genelinde refah ve huzur ortamını sağlamak ve depremin yaralarını sarmak amacıyla çalışmalarımıza tüm kararlılığımız ve azmimizle devam edeceğiz. Yeni yılda depremzede vatandaşlarımızın hepsinin kalıcı konutlarına yerleştiği, depremin yaralarının tamamen sarıldığı, bununla birlikte, eğitimde, sağlıkta, turizmde daha yüksek atılımların yapıldığı ve toplumsal refahın yükseldiği bir yıl olması için daha fazla çalışmamız gerektiğinin bilincindeyiz.

Altınözü ilçemizin her alanda kalkınması ve halkımızın refahı için bireysel ve kurumsal olarak sorumluluklarımızın bilinci içinde sürdürdüğümüz çalışmaları, 2024 yılında da aynı anlayışla sürdürmeye devam edeceğiz” açıklamasını yaptı.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu