HAKABE-DER Yönetimi Başkan Karaçay’ı Ziyaret Etti

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Asrın felaketi öncesi yaptıkları başarılı çalışmalara ilave olarak 6 Şubat sonrasında yaptıkları yardım faaliyetleri ile takdir toplayan Hatay Kan Hastalıkları ve Bedensel Engelliler Koruma, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği yönetimi 31 mart yerel seçimlerinde Samandağ Belediye Başkanlığına seçilen Emrah Karaçay’ a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiler. Hatay Kan Hastalıkları ve Bedensel Engelliler Koruma, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Vahit Çay önderliğinde gerçekleşen ziyarete yönetim kurulu üyeleri de katıldılar.

Hatay Kan Hastalıkları ve Bedensel Engelliler Koruma, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Vahit Çay ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamasında:”Hatay Kan Hastalıkları ve Bedensel Engelliler Koruma, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği olarak Samandağ Belediye Başkanı  Emrah Karaçay’ ı ziyaret edip hayırlı olsun dileklerinde bulunduk. Dernek faaliyetlerimiz ve çalışmalarımız hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. Nazik karşılaşmaları ve ilgilerinden ötürü çok teşekkür ediyoruz.”dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren  Samandağ Belediye Başkanı  Emrah Karaçay açıklamasında:” Hatay Kan Hastalıkları ve Bedensel Engelliler Koruma, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği  (HAKABE-DER) Başkanı Sayın Vahit Çay ve değerli üyeleri hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.Ziyaret sırasında dernek faaliyetleri ve çalışmalarla ilgili istişare ettik. Kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.”dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu