Katmerci Hasan Usta Lezzetleri Arsuz’da

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Asrın felaketi öncesi Antakyalıların en çok tercih ettiği mekanlardan biri olan Katmerci Hasan Usta 6 Şubat tarihinde verdiği zorunlu aranın ardından kısa sürede toparlanarak Arsuz’da faaliyete açtığı yeni işyerleri ile kısa sürede bölgede gözde mekanlar arasında yer almayı başardı.

Alanında en iyi ustalar tarafından yapılan Katmer, Künefe, Lokma-la, Fıstıklı Burma Kadayıf, Hasır Kadayıf, Fıstıklı Basma, Kaymaklı Belluriye, Hamburger Basma, Katmer Waffle, Waffle, Fıstık Ezmesi,Dilim pasta,Soğuk baklava,Midye baklava   ve KHU Special lezzetleri ile hizmete kaldığı yerden devam eden Katmerci Hasan Usta muhteşem lezzetleri ile damak çatlatmaya devam ediyor.

Herkese büyük geçmiş olsun diyerek sözlerine başlayan Katmerci Hasan Usta’nın genç ve başarılı işletmecisi Sadık Açıkel açıklamasında:” Büyük bir felaket yaşadık.Herkes bir şekilde derin yara aldı maalesef bu felaketten.Hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet geride kalanlara sabırlar diliyorum.

Katmerci Hasan Usta olarak 6 Şubat tarihi itibari ile zorunlu ara vermek zorunda kaldık.Ama kısa sürede toparlanarak aynı kadro ve aynı menümüz ile Arsuz’da faaliyete başladık.Bu bizi bir nebzede olsa mutlu etti ama asıl mutlu eden çalışma arkadaşlarımızın bizimle birlikte olması ve evlerine ekmek götürebilmesi oldu.

Arsuz’un  en merkezi konumu olan eski joker cafe karşısındaki yerinde  hizmet veren işletmemiz yeni konsepti ile hizmete başlamıştır. Alanında en iyi ustaları ve çalışanları bünyesinde bulunduran müşteri memnuniyeti ve hijyen konusunda asla taviz vermeyen  Katmerci Hasan Usta aynı biçimde faaliyetlerini sürdürmektedir. Tüm tatlı sunumlarımızın müşterilerimizin gözleri önünde canlı performans ile yapıldığı bölümüzün yanında yine ürünlerimizi sergilediğimiz geniş vitrinimiz  ve ferah oturma alanlarımız Arsuz’da  bizleri yalnız bırakmayan müşterilerimizden geçer not almıştır.

Katmer, Künefe, Lokma-la, Fıstıklı Burma Kadayıf, Hasır Kadayıf, Fıstıklı Basma, Kaymaklı Belluriye, Hamburger Basma, Katmer Waffle, Waffle, Fıstık Ezmesi,Dilim pasta,Soğuk baklava,Midye baklava   ve KHU Special lezzetlerimiz aynı lezzetleri ile sunum yapılmaktadır. Katmerci Hasan Usta lezzetleri için herkesi işyerimize bekliyoruz.”dedi.

 

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu