Katılımevim  Ailesi  İftarda Buluştu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Günden güne artan şube sayısı, güvenilir hizmeti ile Ev ve araç sahibi olmak isteyen fakat bugüne kadar herhangi bir birikim yapma fırsatı olmayan kişilerin birikim yapmaları konusunda en çok tercih edilen adres olan Katılımevim Antakya Şubesi’nin düzenlediği iftar programı yoğun katılım ile gerçekleşti.Antik Han Plaza’da gerçekleşen iftar programına Katılımevim Bölge Müdürü Ahmet Can Yıldız , Katılımevim Hatay Şube Müdürü Erdem Tatlıcı, Antakya Şubesi çalışanları ve  üyeler aileleri ile birlikte katılım gösterdiler.

Kuran-ı Kerim Tilaveti ile başlayan program Semazen gösterisi ile devam ederken Final’de Türk Bayrağı ile Sema gösterilerini tamamlayan semazenler konuklardan büyük alkış aldı.

Katılımevim Hatay Şube Müdürü Erdem Tatlıcı yaptığı konuşmasında :” Katılımevim’in çok değerli misafirleri,hanımefendiler beyfendiler ve gecesini gündüzüne katarak siz değerli müşterilerimize en iyi hizmeti vermek için çaba gösteren kıymetli çalışma arkadaşlarımız… Hepiniz iftar programımıza hoş geldiniz.

Bizlere bu imkânı sağlayarak sizlerle birlikte aynı sofrada iftar yapmamıza vesile olan Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Serdar Turhan Bey’e ve Genel Müdürümüz Sayın Ahmet Özcan Bey’e de ayrıca teşekkürlerimi sunarım.

Başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennem den kurtuluş olan bu mübarek ramazan ayının, rahmetini ve bereketini bizlere idrak ettiren rabbimize sonsuz şükürler olsun.Sizlerin de yakından bildiği gibi yaklaşık 2 yıldır ülkemiz ve dünya genelinde başlayan covid-19 salgını ile mücadelemizin şükürler olsun ki neredeyse sonlarına gelmiş bulunmaktayız. Bu süreçte hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum.

Son zamanlarda içinde bulunduğumuz ekonomik krizi ve türlü geçim sıkıntılarını el ele, gönül gönüle, birlik ve beraberlik içerisinde aşıp, bu zor günleri geride bırakmayı rabbim bizlere nasip etsin inşallah, âmin.

Katılımevim ve Katılımoto olarak, faiz artışları ve ekonomik kriz ile mücadele de vatandaşlarımızın bütçesini zorlamadan, rahat ödeme ve erken teslim modelleri ile her zaman yanınızda olduğumuzu ve hiçbir faiz ve  vade farkı kâr payı gibi ek maliyetler olmaksızın, sıfır maliyet ile sizleri temel ihtiyaçlarımız olan ev ve araç sahibi yapmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Katılımevim ailesine katılan her üyemizin, bizler için çok ama çok değerli olduğunu ve üyelerimizin memnuniyetini arttırmak adına, şeffaf, güvenilir, samimi ve kaliteli hizmet ilkesi ile çıktığımız bu yolda, tüm sorumluluğumuzun bilincinde olduğumuzu ve emin adımlarla da ilerlediğimizi bilmenizi isterim.Çok kısa zaman içinde Türkiye genelinde 65 şubeye ulaştık, İnşallah yıl sonu hedefimiz olan 85 şubeye ulaşıp, ülkemiz genelinde her yıl binlerce ailemizi faize bulaştırmadan ev ve araç sahibi yapmaya devam edeceğiz.

Bu vesile ile bizleri kırmayıp uzaktan ve yakından davetimize icabet eden tüm misafirlerimize şahsım ve  Katılımevim ailesi olarak teşekkür ederim. Rabbim yaptığınız ve yapacağınız tüm ibadetleri şimdiden kabul buyursun, nice ramazanlar ve nice bayramlar nasip etsin inşallah, âmin. Bizleri de dualarınızdan eksik etmeyin lütfen. Programımızda  bugüne özel hediye çekilişimizin olacağını hatırlatarak herkese hayırlı iftarlar diliyorum.”dedi.

Yapılan çekilişte konuklar arasından hediye kazanan Müzeyyen Yamaner,Uğur bilmez,Mehmet biçer, Uğur Erol ve  Ahmet kızgın hediyelerini Katılımevim yöneticilerinin elinden aldılar.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu