İSKENDERUN’A 160 KM’LİK İÇME SUYU HATTI

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay’ın İskenderun ilçesinde İLBANK A.Ş tarafından yapımı üstlenilen şehrin içme suyu çalışmaları kapsamında 160 kilometrelik içme suyu hattı düşeme çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

İLBANK A.Ş yetkililerinin de katılımı ile Kaymakamlıkta Kaymakam, belediye başkanı ve muhtarlar birlikte istişare, değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. İskenderun Kaymakamlığındaki toplantıya İLBANK A.Ş Adana Bölge müdürlüğü yetkilileri, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yusuf Yıldırım ile bazı mahalle muhtarları katıldı.

DEMİRYÜREK: VATANDAŞLARIMIZIN İHTİYAÇLARINI KARŞILAYACAĞIZ

Düzenlenen toplantıyla ilgili kısa bir bilgi veren Kaymakam Murat Sefa Demiryürek “İLBANK A.Ş tarafından İskenderun’da gerçekleştirilen içme suyu projeleri kapsamında toplam 160 km su hattı döşeniyor. Bu su hattının döşenmesinde yapılan kazılarda bozulan asfaltın yeniden ihya edilmesi, onarılması, döşenmesi için İskenderun Belediyesi de yoğun bir gayret içerisinde. Bugün muhtarlarımızla da koordinasyonu kurup, su hattının da vatandaşların da ihtiyacını karşılamak üzere hayatı geçmesi, hattın bitmesine müteakip yapılacak çalışmaların istişaresi için buradayız” dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu