İl Müftülüğü  Gençlik ve ADRB Faaliyetleri Devam Ediyor

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay İl Müftülüğü Gençlik faaliyetleri kapsamında “Limonla 5 Dk. Mola” projesi Yaz Kur’an Kurslarında hayata geçirildi. Sıcak havada dondurmayla serinleyen öğrenciler çok memnun kaldılar ve il müftülüğüne çok teşekkür ettiler. Proje kapsamında yaklaşık 30 cami ve Kur’an Kursunda eğitim gören 2000 öğrenciye limon dondurma ikram edildi.

Sponsorluğunu Din Görevlilerimiz ve Kur’an Kursu Öğreticilerinin  üstlendiği proje kapsamında ziyaret edilen öğrenciler çok memnun kalarak ziyaretten dolayı teşekkür ettiler.

Proje kapsamında yaklaşık 30 cami ve Kur’an Kursunda eğitim gören 2000 öğrenciye limon dondurma ikram edildi.

İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu (ADRB) personeli ise, 2022 Yılı KPSS’ye giren öğrenci ve aileleriyle sınav heyecanlarına ortak oldu.

31 Temmuz 2022 Pazar günü İlimiz merkezinde sınava giren öğrencilere İl Müftülüğü  ADRB personeli tarafından kolonya, şeker ve su ikramında bulunuldu .Sınava giren öğrenci kardeşlerimize ücretsiz emanet alma desteği sağlayarak, sınav heyecanlarına ortak oldu.

Müftülüğün bu faaliyetinden adaylar memnuniyetlerini dile getirerek, böyle bir etkinlikten dolayı çok mutlu olduklarını ifade ettiler.

 

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu