İhtişamlı festivalde muhteşem final

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Altınözü’nde düzenlenen geleneksel Sarılar Mahallesi 4. Yaz Festivali birbirinden güzel konserler ve çeşitli etkinliklerle son buldu.

Yediden yetmişe çok sayıda vatandaşın katıldığı festivalin boyunca birbirinden kıymetli sanatçılar sahne aldı. Festivalin ikinci günü sevilen grup Zakkum sahne performansı ile Sarılar Mahallesinde rüzgâr gibi esti. Festivalin son günü ise birinden güzel şarkıları ile Gökçe sahnedeydi. Hareketli şarkıları ile festival severlere coşku dolu anlar yaşatan Gökçe, festivalin kapanışına yakışır performansı ile büyük beğeni topladı.

BAŞKAN SAVAŞ’TAN ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Festivale katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ettiğini belirterek, “Altınözü Sarılar Mahallemizde bu yıl 4.’sü düzenlenen Yaz Festivali’nde kıymetli hemşerilerimizin yanındaydık. Hatay’ımızın “Medeniyetler Şehri” unvanına yakışan sosyal ve kültürel etkinliklere katkı sunmaya devam edeceğiz. Bu güzel organizasyonda emeği geçen herkesi kutluyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

ALKIŞLAR SON BULDU

Sarılar Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Kültürel Gelişim Derneği Başkanı Yusuf İlyas Yılmazoğlu, unutulmaz bir festivali daha geride bıraktıklarını söyledi.

Festivalin kuvvetli alkışlar eşliğinde sonlandığını belirten Yılmazoğlu, “Atalarımızdan bize kalan kültürel mirası yaşatmak ve şenlikleri geleneksel hale getirmek amacıyla düzenlediğimiz festivalimizin diğer senelerde olduğu gibi bu senede coşku ile sonuçlanması bizleri çok mutlu etti.  Konsere katılım sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, konuklar ve vatandaşlara teşekkür ediyoruz. Nice güzel festivaller bizi bekliyor. Elimizden gelenin en iyisiyle tekrarlarının olacağından şüpheniz olmasın. Festivalde emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum” dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu