İftar Sofralarında Soğuk Mezeler Baş Köşede

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

UNESCO tarafından “Dünyanın 26. Gastronomi Şehri” olarak ilan edilen şehrimizin mutfağının en vazgeçilmezlerindendir mezelerimiz İftar sofralarında baş köşede yerini alıyor. Günlük taze mezeleri ile Uzun Çarşı’da hizmet veren Çarşı Meze, Adeta  damak çatlatan lezzetler diyebileceğimiz Hatay mezelerini en leziz halleri ile müşterilerine sunmaya devam ediyor.

Tarihi Uzun Çarşı’nın en eski esnaflarından  Coşkuner ailesinin son dönemde işyerlerinde müşterilerine sunduğu meze çeşitleri muhteşem lezzetleri ve uygun fiyatları ile tam not alırken  İftar sofralarında mezelere yer verecek olan vatandaşlarımızın en çok tercih ettiği İşletme ,Gün boyu gördüğü yoğun ilgi ile dikkatleri üzerinde topladı.

Uzun Çarşı’da 1960 yılından bu yana esnaflık yapan bir aile olduklarını söyleyen Hakan Coşkuner,Babası rahmetli Bekir Coşkuner (Söbe Bekir) ‘in uzun yıllar manav olarak hizmet verdiği işyerlerinde iki  yıl önce başladığı meze satışlarının beklediklerinin üzerinde yoğun ilgi gördüğünün altını çizerek mübarek Ramazan ayında müşterilerine günlük en leziz meze sunumlarını yapmak üzere elinden gelenin fazlasını yapma gayretinde olduğunu söyledi.Coşkuner :” Rahmetli babamı tanımayan yoktur.Sebzenin meyvenin en güzelini en tazesini satması ile bilinen bir insanın evladı olarak son dönemde başladığımız meze işinde en leziz sunumları yapmayı kendime görev bildim. Meze yapmak ustalık ister ve kardeşim ile birlikte olmazsa olmazımız hijyen konusunda taviz vermeyerek  en taze malzemelerden günlük olarak mezelerimizi yapmaktayız.

Herkes tarafından bilinen mezeler olan  Abagannuş,Humus,Tarator,Cevizli Biber,Süzme Yoğurt’a ilave olarak special olarak yaptığımız bol acılı atom lezzetimiz büyük beğeni toplamaktadır.Kilo ile yaptığımız satışımızın yanında porsiyon olarak da satışımız vardır.Uzun çarşıda bir çok işyerine yaptığımız servisimize ilave olarak evlere servis hizmetimizde bulunmaktadır.İşyerimizde de müşterilerimizi  ağırlamaktayız. Bu arada meze çeşitlerimize ilave olarak Bakla Ezmemizde beğenilen bir lezzet olarak bilinmektedir.Ramazan ayı dolayısıyla iftar sofralarında mezelerimize yer verecek olan vatandaşlarımızın yoğun ilgisini görmekteyiz.Özellikle iftar saati yaklaşırken hem çarşıya gelen vatandaşlarımızın hem de çarşı esnafımızın yoğun ilgisi olduğunu söyleyebilirim.Meze tutkunlarını  Uzun Çarşı Mahremiye camisi yanında bulunan işyerimize bekliyoruz.”dedi.

Çarşı Meze iletişim telefonu 0 532 413 5842

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu