SAMANDAĞI’NDA SAHA ÇALIŞMALARINA HIZ VERİLDİ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Samandağ Belediyesi ekipleri ilçe genelinde hummalı çalışmalarını sürdürüyorlar.Samandağ Belediye Başkanı Emrah Karaçay’ ın talimatları ile her gün birçok farklı mahallede yol bakım ve onarım çalışmalarını sürdüren Samandağ Belediyesi Fen İşleri ekipleri, ilçenin yol sorununa çözüm üretmek için yoğun mesai harcıyorlar.
Mağaracık Mahallesi İstiklal Caddesi’nde bozuk ve deforme olmuş parkenin söküm çalışmalarının ardından parke kaplama çalışmaları gerçekleştiren Fen İşleri ekipleri, Mağaracık Mahallesi’ nin yanı sıra Tekebaşı Mahallesi ana arterde asfalt yama çalışması, Koyunoğlu Mahallesi’nde yol temizlik ve düzenleme çalışmaları, Sutaşı Mahallesi’ nde parke onarım ve zemin iyileştirme çalışmaları, Yeni Mahalle’ de parke onarım çalışmaları, Kuşalanı Mahallesi’ nde temizlik ve düzenleme çalışmaları gerçekleştiriliyor.
Konuyla ilgili Samandağ Belediyesi’nden yapılan açıklamada; “Başkanımız Emrah Karaçay’ın talimatları doğrultusunda 42 mahalleye eşit hizmet şiarıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sorunları tek tek tespit ederek kalıcı çözümler üretmeye devam edeceğiz.” ifadelerine yer verildi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu