Hoş Geldin Yeşim Derin Bebek

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Bölgemiz Otomotiv sektörünün başarılı işletmelerinden “Servisim Yanımda Premium Auto” İşletmecisi Ahmet Mahir Gürler üçüncü kez baba olma heyecanı yaşadı. Eser&Ahmet Mahir çiftinin üçüncü bebeği olarak Akademi Hastanesinde dünyaya gözlerini açan bebeğe “Yeşim Derin “ adı verildi. Kadın Hastalıkları ve  Doğum Uzmanı Op. Dr. Özkan Yılmaz’ın kontrolünde doğumu gerçekleştirilen Yeşim Derin  bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu bilgisi verilirken Eser&Ahmet Mahir çiftinin mutlulukları adeta gözlerinden okunuyordu.

Üçüncü kez Baba olmanın heyecanını yaşadığını ifade eden Ahmet Mahir Gürler , Yeşim Derin bebeğin ve tüm bebeklerin ailelerine ülkelerine hayırlı evlatlar olmalarını diledi.Gürler :” 21 Haziran 2021 tarihinde dünyaya gelen bebeğimiz Yeşim Derin’in anne karnındaki takip süresi boyunca, özveri ile tıbbi bilgisini ve insani ilgisini esirgemeyen kızımızın  doğması için insanüstü bir sabır gösteren ve ardından başarılı bir şekilde doğumu gerçekleştiren Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Özkan Yılmaz’a, ekibine ve doğumhanenin deneyimli tüm personeline iş disiplinleri ve sevgi dolu yaklaşımlarından ötürü sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Minnettarız” diye konuştu.

Şehr-i Hatay Haber Portalı  olarak Gürler  ailesine Hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün dileklerimizi gönderiyoruz.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu