HAZEK’e Bölgesel Kooperatifler Zirvesinde  Yoğun İlgi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Ticaret Bakanlığı tarafından 16-18 Haziran tarihleri arasında Adana’da düzenlenen Bölgesel Kooperatifler Zirvesine katılan Hatay Altınözü Zeytin Emeği Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi (HAZEK) sergilediği yöresel ürünleri ile zirvede yoğun ilgi gören kooperatifler arasındaki yerini aldı. Altınözü Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Aile Destek Merkezi (ADEM) ve Altınözü Belediyesi Kültür Evi bünyesinde faaliyet gösteren Hatay Altınözü Zeytin Emeği Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi (HAZEK) Ticaret Bakanlığı tarafından 100’den fazla kooperatifin katılımıyla Adana’da gerçekleştirilen Bölgesel Kooperatifler Zirvesi’nde Altınözü ve Hatay’ı  başarılı bir biçimde temsil etti.

“Birlikte üretim, birlikte büyüme” sloganıyla TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlik 18 Haziran Cuma günü sona erdi. Altınözü ve Hatay’a özgü yöresel ürünler alanında bir hayli iddialı olan HAZEK’in tüm ürünleri ziyaretçilerden tam not aldı.

HAZEK, tarafından yapılan açıklamada, “HAZEK kadınları üretiyor. Adana’da gerçekleştirilen Bölgesel Kooperatifler Zirvesinde özelde ilimizi genelde de ilimizi en iyi şekilde temsil ettik.Hazek’de Artık ürünlerimizi vakumluyor, her gün daha profesyonelce siz değerli tüketicilerimizin hizmetine sunuyoruz.Üretmek, severek üretmek ne kadar da kıymetli, siz değerli alıcılarımızdan gelen memnuniyet mesajları bizi daha da heveslendiriyor. HAZEK, Altınözü Kaymakamlığı SYDV Aile Destek Merkezi (ADEM)ve Altınözü Belediyesi Kültür Evi markasıdır. Emek emek, adım adim, ilmek ilmek. Doğal için; yerliyi yerinden, yerli yerinde ye. Kadın kazanırsa, aile kazanır.Destekleri ile her daim yanımızda yer alan Altınözü Kaymakamımız  Bülent Uygur ve Altınözü Belediye Başkanımız  Rıfat Sarı’ya sonsuz şükranlarımızı sunuyor ve HAZEK olarak bundan sonra da düzenlenecek olan programlara katılım göstererek Altınözü’nü en iyi biçimde temsil edeceğimizi söylemek istiyorum.”dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu