HATTAT ALİ TANER DAĞ SANATI İLE HAYRAN BIRAKIYOR

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Uzun zamandır yaptığı Hat ve Kaligrafi çalışmaları ile yazıya hayat veren insan olarak bilinen mâhir bir sanatkâr Ali Taner Dağ. Usta sanatçı Hat ve Kaligrafi konusunda ortaya çıkardığı eserler ile insanları kendine hayran bırakmaya devam ediyor. Prime Mall Avm’de bulunan işyerinde her gün hünerlerini sergileyen başarılı sanatçı, aynı zamanda şehrimizi bir çok fuarda başarılı bir biçimde temsil etmiş bir isim olarak da çıkıyor karşımıza.

Covid 19 salgını sebebi ile bir süre ayrı kaldığı dostlarına kavuşmanın mutluluğunu yaşadığını söyleyen hat ve kaligrafi sanatçısı ALİ TANER DAĞ, bu sanatı çalışırken büyük keyif aldığının altını çizdi ve ziyaretçilerinden gelen övgülerin onu onore ettiğini, bu sayede daha iyisini yapmak adına çalışmalarına ve araştırmalarına azimle devam ettiğini dile getirdi.. Dağ: “Porselen tabak üzerine kaligrafik yazı, davetiye üzeri yazı, davetiye tasarımı, diploma, sertifika, başarı belgeleri yazımı, logo tasarımı, özel ebru baskılı kağıtlara yazı uygulaması, halı üzerine kaligrafi uygulaması, masa üstü isimlik, akik, sedef, kuars gibi dogal taş üzerine yazı, ahşap, mermer, bakır levha üzerine yazı, kişiye özel tasarımlar, araba camı, duvar, mobilya ve deri üzerine kaligrafi uygulamalarımın herkes tarafından büyük takdir toplaması beni fazlası ile mutlu etmektedir. Severek yaptığım Hat ve Kaligrafi çalışmaları konusunda kendimi geliştirmek adına çalışmalarıma hız kesmeden devam ediyorum. Yaptığım çalışmaları ve canlı performanslarımı izlemek üzere herkesi Prime Mall AVM’deki işyerime bekliyorum.”dedi.
Hattat Ali Taner Dağ’a sosyal medya hesapları facebook’ta Ali Taner Dağ , İnstagram’da @hattatali
YouTube da Hattat Ali
adresinden ya da 0 505 386 76 22 no lu telefondan ulaşabilirsiniz. Not: (Hattat ALI, instagram ve YouTube sayfasını takip eden herkese hat ve kaligrafi ile yazılmış özel bir hediyesi olduğunu belirtiyor. Bunun için onu takip ettiğinizi bildirmeniz yeterli)

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu