HATODER’den Pastalı Kutlama

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

 

Hatay Talesemi ve Orak Hücre Hastalıkları Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri 14 Mart Tıp Bayramını Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi başhekimi Prof Dr Yunus Doğramacı’ya gerçekleştirdikleri ziyarette pasta keserek kutladılar.HATODER Yönetim Kurulu üyeleri tarafından 14 Mart Tıp Bayramı için özel tasarlanmış pasta Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof Dr Yunus Doğramacı, Başhekim Yardımcıları Dr. Yusuf Oktay,  Dr. Mahmut Bayrakçıoğlu ,Talasemi Merkezi Sorumlu Hekimi Dr.Gönül Oktay ,Hematoloji Uzmanı Dr. Cihan Ural ,Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Uzmanı Dr. Mustafa Cemaloğlu ve  Diyetisyen Dr. Tuğçe Öntürk tarafından kesildi.

Kendileri için çok büyük önem arz eden ve her daim desteklerini onlardan esirgemeyen kıymetli doktorları için böyle bir program düzenlediklerini söyleyen Hatay Talesemi ve Orak Hücre Hastalıkları Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof Dr Yunus Doğramacı nezdinde tüm doktorların 14 Mart Tıp Bayramını kutladıklarını ifade ettiler.

Nazik düşüncenin  kendilerini mutlu ettiğini ifade eden Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof Dr Yunus Doğramacı, Hatay Talesemi ve Orak Hücre Hastalıkları Derneği Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ederek sağlık dolu günler diledi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu