HATAYSPOR’UN KÜME DÜŞMESİNE GÖZ YUMULUYOR!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatayspor’un üst üste aldığı başarısız sonuçlar ve son 4 maçını kaybetmesi taraftarları üzüntüye sevk etti.
Hatayspor 31 Asi Gençlik Taraftar Derneği Başkanı Songül Taşdemir, takımın küme düşme tehlikesiyle karşı karşıya kaldığını belirterek, “Ne yazık ki takımın küme düşmesine göz yumuluyor ve herkes seyirci kalıyor. Teknik direktör Volkan Demirel istenmediği halde görevinin başında kalması, yönetimin de görevine son vermemesi oldukça düşündürücüdür” diye konuştu.
Hiç kimsenin kendisinden fazla olmadığını savunan Tribün Lideri Songül Taşdemir, “Hani bazıları bizden fazla Hataysporlu olduğunu ve ailesi olduğunu bize ima ediyor ya! Bu konuşmakla olmuyor, sahada icraatla oluyor. Hatayspor’u bataklığa götürenler ve buna seyirci kalanların Hataysporlu olduklarından şüphe ederim. Kulübe gelen paraları doğru yönde kullansalardı, bugün Hatayspor küme düşme tehlikesi yaşamayacaktı. Takımın durumu ortada, ne yönetim ne de teknik heyet görevini yapmadığı için bir alt lige düşme korkusunu yaşıyor” dedi.
Taşdemir, son olarak da kendisini tribüne almak istemeyenlere mesaj yollayarak, “Beni stada almayarak Hatayspor’a olan sevgimi öldüremezsiniz, çünkü benim sevgim sizin sevginize benzemez. Yaz-kış, soğuk-sıcak demeden her daim takımımın arkasında oldum. Siz bugün varsınız, yarın göreviniz bittiğinde takımın yanında olmayacaksınız. Ama ben her daim yine takımımın yanında olacağım. Aramızdaki fark bu işte” diye sözleri tamamladı.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu