Hatayspor çeyrek finali penaltılarla kaçırdı: 3-2

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Bordo-Beyazlılar normal süresi ve uzatma bölümleri 1-1 sona eren mücadelede penaltı atışları sonucu rakibine 3-2 yenilerek kupaya veda etti
Atakaş Hatayspor Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu’nda RAMS Başakşehir’le deplasmanda karşılaştı. Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel maça, Kerim Alıcı, Recep Burak Yılmaz, Maksimovic, Cemali Sertel, Boudjemaa, Massanga, Fernandes, Hodzic, Rivas ve Dadaşov ilk 11’yle çıktı. Ev sahibi ekip maçın 23’üncü dakikasında Keny’in attığı golle öne geçti. İlk yarı 1-0 sona erdi.
İlk yarıda rakip kaleye sadece bir şut atabilen Bordo-Beyazlılar ikinci yarıda ilk devreye göre ileri uçta daha çok göründü.
Maçın 58’inci dakikasında Hatayspor beraberliği buldu. Ligde son oynanan Karagümrük maçının kahramanı Massanga Matondo ceza sahası dışından köşeye enfes bir vuruş yaparak ağları havalandırdı. Kalan sürede iki takımda yakaladığı pozisyonlarda skor üretemedi ve normal süre 1-1 sona erdi. 15’er dakikalık iki uzatma devresinde de eşitlik bozulmayınca maç penaltılara gitti.
Penaltı atışları sonucunda rakibine 3-2 yenilen Hatayspor kupaya veda etti.
Hatayspor’da Massanga ve Doğukan Sinik penaltıları gole çevirirken, Rivas, Görkem ve Strandberg penaltıları kaçıran isimler oldu.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu