Nizamettin Oral ve Ayten Cömert’in tabloları sanatseverlerle buluşacak. Sergiden elde edilecek gelir, üniversitede eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere burs olarak verilecek.
Hataylı ressamlar Nizamettin Oral ve Ayten Cömert’in eserleri, 5-6-7 Kasım 2026 tarihlerinde Eskişehir’de düzenlenecek sergide sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

RENKLER UMUDA, UMUT GELECEĞE DÖNÜŞSÜN
S.S. Yenikent Site İşletme Kooperatifi tarafından düzenlenen sergi, Eskişehir Espark AVM’de gerçekleştirilecek. Saat 14.00 ile 20.00 arasında ziyaret edilebilecek sergide, Hataylı iki sanatçının birbirinden değerli tabloları yer alacak.
Yörenin kültürel değerlerini, doğasını ve yaşamın renklerini eserlerine yansıtan Nizamettin Oral ve Ayten Cömert, sanatseverleri renklerin dünyasında buluşturacak. Sergi, sanatın birleştirici gücünü ortaya koymanın yanı sıra toplumsal dayanışmaya da katkı sunmayı amaçlıyor.
SERGİ GELİRİ ÖĞRENCİLERE BURS OLACAK
Serginin en anlamlı yönlerinden biri ise elde edilecek gelirin üniversitede öğrenim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere burs olarak aktarılacak olması. Böylece sanat eserlerinin beğeniye sunulmasının yanında, gençlerin eğitim hayatına destek sağlanması da hedefleniyor.
“Sanat umut olur” ve “Renkler umuda, umut geleceğe dönüşsün” mesajlarıyla düzenlenen sergi, sanatın iyiliğe ve dayanışmaya dönüşebileceğini de gözler önüne serecek.
TÜM SANATSEVERLERE DAVET
S.S. Yenikent Site İşletme Kooperatifi, Hataylı ressamlar Nizamettin Oral ve Ayten Cömert’in eserlerinin yer alacağı sergiye tüm sanatseverleri davet etti.
Sergi bilgileri:
- Tarih: 5-6-7 Kasım 2026
- Saat: 14.00-20.00
- Yer: Eskişehir Espark AVM
- Düzenleyen: S.S. Yenikent Site İşletme Kooperatifi
- Serginin amacı: Üniversitede öğrenim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere burs desteği sağlamak













