Hatay’lı Beşiktaşlılara  2 Kupa Eşliğinde Kutlama Şöleni

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay Beşiktaşlılar Derneği  organizasyonunda  gerçekleşecek olan kutlama şöleni Süper Lig şampiyonluk Kupası ve Ziraat Türkiye Kupası eşliğinde gerçekleşecek. Beşiktaş J.K.Yönetim Kurulu Üyesi  Hemşerimiz  Hakan Daltaban’ın da katılacağı Şampiyonluk kutlama şöleni Antakya şehir kulübünde 12  Temmuz 2021 Pazartesi günü saat : 19:03’te başlayacak. Şampiyonluk kutlama şöleni biletleri Antakya ve İskenderun Kartal Yuvası Mağazalarından temin edilebilecek.Hatay’lı sanatçı Nihat Mugil’in  sahne alacağı programın yoğun ilgi görmesi bekleniyor.

Covid-19 salgını tedbirleri kapsamında Süper Lig şampiyonluğu ve  Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonluğunu  doya doya kutlayamadıklarını ifade eden Hatay Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mehmet Yıldız, 2020-2021 futbol sezonuna damga vuran Beşiktaş’a  yakışır bir kutlama şçleni hazırladıklarının altını çizerek Beşiktaş’a gönül veren herkesi bu özel programa davet etti.Yıldız;” Beşiktaşımız Şampiyon  olmasının hemen akabinde bir de kazandığı  Ziraat Türkiye Kupası ile bizlere büyük sevin yaşatmıştır.Yalnız tüm dünyayı olumsuz bir biçimde etkileyen Korona illeti dolayısıyla doyasıya bir kutlama yapamamanın üzüntüsünü de yaşadık Beşiktaş camiası olarak.Her ne kadar Türkiye genelinde özel izinle  sadece Antakya’da Kartal Yuvası mağazamız önünde taraftarlarımız ile bir kutlama yapsak ta bu bizi kesmedi.Yönetim kurulu arkadaşlarımız ile birlikte yaptığımız görüşme neticesinde yeni normalleşme ile birlikte Şampiyonluklarımızı kutlama şöleni yapma kararını aldık.Kulüp yöneticilerimiz ile yaptığımız görüşmeler neticesinde bu kutlama şölenine Beşiktaşımızın bu sezon aldığı iki kupanın da gelecek olması bizleri fazlası ile mutlu etti.Eminim taraftarlarımızı da mutlu etmiştir. Beşiktaş J.K.Yönetim Kurulu Üyesi  Hemşerimiz  Hakan Daltaban’ın konuğumuz olacağı kutlama şöleninizde yerel sanatçımız Nihat Mugil’de bizlere unutulmaz bir eğlence yaşatacak.Bu muhteşem şölene katılarak Şampiyonluk kupalarımız eşliğinde doyasıya Beşiktaş’ımızın başarısını kutlamak isteyen herkesi şölenimize bekliyoruz.”dedi.

Başkan Yıldız ayrıca  Süper Lig şampiyonluk Kupası ve Ziraat Türkiye Kupasını göndererek kutlama şölenlerine renk katan Beşiktaş J.K. Başkanı Ahmet Nur Çebi ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti.

Beşiktaş Şampiyonluk Kutlama Şöleni rezervasyon için 0 544 318 31 03 no lu telefonu arayabilirsiniz.

 

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu