Hatay’ın en çok konuşulan ilçesi Altınözü!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Yeşil alanları, leziz yemekleri, tarihi ve doğal güzelliklerinin yanı sıra birbirinden güzel turistik tesisleriyle de Hatay’ın parlayan yıldızı haline Altınözü, Hatay’ın en çok konuşulan ilçesi olmaya devam ediyor

Son yıllarda aldığı yatırımlarla adından sıkça söz ettiren ve ilimizin en merak edilen ilçeleri arasında ilk sıraya yerleşen Altınözü, yeşili, doğası ve birbirinden cazip tesisleriyle ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı’nın girişimleriyle Altınözü 15 Temmuz Milli İrade Parkı’na kazandırılan Altın Zeytin Cam Seyir Terası, Ters Altın Konak, Zipline, Dev Salıncak, Asma Köprü, Yöresel Lezzetler Satış Noktaları ve Gemi Park gibi tesisleriyle ziyaretçilerinde hayranlık uyandıran Altınözü misafirlerini temiz havası ve yeşil alanlarıyla ağırlamaya devam ediyor.

VATANDAŞLAR “ALTINÖZÜ’NDE VAR, BİZİM İLÇEMİZDE NİYE YOK” DİYOR!

Çevre ilçeler başta olmak üzere Hatay genelinde çok sayıda vatandaşın Altınözü’ndeki tesislerin ve yeşil alanların benzerini kendi ilçelerinde de görmek istediği ve Altınözü ilçesini örnek gösterdiği sıklıkla sosyal medya paylaşımlarına yansıyor. Vatandaşların, kafeleri, restoranları ve doğayla iç içe turistik tesisleriyle örnek gösterdikleri Altınözü’nün diğer ilçe belediyelerine de örnek olması isteniyor. Vatandaşlar “Altınözü’nde var, bizim ilçemizde niye yok” sorusunu sorarak Altınözü’ndeki tesisleri bir hayli beğendiklerini ifade ediyorlar.

BAŞKAN SARI HERKESİ ALTINÖZÜ’NE DAVET ETTİ

Altınözü’ne gösterilen ilgi dolayısıyla oldukça mutlu olduklarını ifade eden Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, ilçeyi hayatın her alanında daha da ileri bir noktaya taşıma doğrultusunda proje üretmeye devam edeceklerini ifade etti. Doğa, macera, tarih ve adrenalin tutkunlularını Altınözü’ne davet eden Başkan Sarı, önümüzdeki süreçte yeni projelerle vatandaşlara daha da güzel bir Altınözü sunacaklarına vurgu yaptı.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu