HATAY SINAV KOLEJİ 4.SINIF ÖĞRENCİLERİNİN ORTAOKULA GEÇİŞ HEYECANI

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay Sınav ailesi 2020-2021 dönem 4.sınıf mezunlarının mezuniyet coşkusunu görkemli bir törenle kutladı. Velilerin, öğretmenlerin ve öğrencilerin katılım gösterdiği mezuniyet töreni duygu dolu anlara sahne oldu. Gerçekleşen tören, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Törende ‘bayrak  ve flama’ emanetlerinin devir teslim gerçekleştirildi.

Protokol konuşmalarının  gerçekleştiği törende  Hatay Sınav Koleji Kurucu Müdürü Zeynel  Paşa yaptığı konuşmasında: “Sizleri ortaokul sıralarına uğurlarken her birinizin tek tek gözlerinden öpüyorum. Sağlık ve mutluluk içinde, sevgiyle, Sınav Koleji İlkokulu ailesinin kıymetli birer üyesi olarak, bu güzel vatan topraklarımıza en güzel hizmeti sunacağınıza inancımın tam olduğunu belirtmek istiyorum.

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün dediği gibi ;Çocuklar geleceğimizin güvencesi, yaşama sevincimizdir.”                                                                                                                                                                                                                             Sizleri sevgi ve saygıyla selamlıyorum. “dedi.

4.sınıf öğrencilerinden duygu ve düşüncelerini paylaşmak üzere Zeynep İmge Okuyan konuşma yaptı.

Daha sonra mezuniyet yemini edildi, Keplerin havaya atılması ile  mezuniyet pastası kesilerek program coşkuyla sona erdi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu