Hatay Merkezli Online Mağaza “ www.berox.com.tr ” Hızla Büyüyor

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

2017 yılında Antakya’lı girişimci Mehmet Bilsel’in mağazacılık sektörüne girmesiyle birlikte faaliyete geçen Berox markası, 2021 yılı başlarında kurduğu online mağazası sayesinde kadın giyim kategorisinde Türkiye genelinde büyük bir başarı yakaladı.

Son 6 ayda %400 büyüyen marka, 81 ilden onbinlerce internet müşterisine ürün satışı yapmayı başardı. www.berox.com.tr  ’nin en çok satış yaptığı şehirler sırasıyla İstanbul, Ankara, İzmir ve Hatay oldu.

Yüksek kaliteyi düşük fiyatla satma politikası

Marka sahibi Mehmet Bilsel, yüksek kaliteli ürünleri düşük fiyatlarla tüketiciye ulaştırma politikası izlediklerini ve bunda başarılı olduklarını, kısa süre içerisinde büyük yol kat ettiklerini ve hedeflerinin Türkiye’de online alışverişte ilk 10’a girmek olduğunu kaydetti. Müşteri memnuniyetini üst seviyede tutmaya gayret ettiklerini ileten Bilsel, on binlerce satışa karşın neredeyse hiç şikâyet almamış olmanın haklı gururunu yaşadıklarını söyledi.

Hatay’daki mağazalarında yerel halktan büyük ilgi gören ve bölgenin vazgeçilmez giyim markası haline gelen Berox, aynı ivmeyi internet mağazasında da gösteriyor. Online mağazaya özel deposu bulunan ve profesyonel bir e-ticaret ekibini Gökben Bilsel önderliğinde istihdam eden marka, çekimleri de kendi anlaşmalı mankenleriyle kendi stüdyolarında profesyonel olarak gerçekleştiriyor. Türkiye genelinde büyük reklam kampanyalarına imza atan marka, alanında uzman ajanslarla çalışıyor.

Son teknoloji altyapı kullanılıyor

Markanın kullandığı sunuculardan, altyapı yazılımına, CRM uygulamalarından muhasebe altyapısına ve depolamaya kadar her alanda son teknoloji yazılım ve donanımlar kullanılıyor. www.berox.com.tr   ’ nin altyapısı, aylık 300 bin satışı rahatlıkla gerçekleştirecek şekilde inşa edildi.

Şimdiden Hatay’ın en başarılı internet mağazası olan www.berox.com.tr ’nin en büyük hedefi: önce Türkiye’de sonra da Yurt dışında internet satışlarıyla milyonlarca kişiye kaliteyi uygun fiyatla sunmak.

 

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu